У Мукачеві 19-річна дівчина впала з даху багатоповерхівки (ВІДЕО)

143
88

Жахлива подія трапилася 18 серпня у мікрорайоні "Росвигово".

Як розповіли Mukachevo.net в поліції Закарпаття, правоохоронці отримали повідомлення від медиків про виявлення тіла дівчини близько 14:30.

За попередньою інформацією, загибла стрибнула з даху дев'ятоповерхівки та загинула від отриманих травм, характерних від падіння з висоти.

Правоохоронці встановили, що загиблою є мукачівка 2002 року народження. На місці події також було виявлено передсмертну записку.

Наразі правоохоронці проводять розслідування трагедії.

Нагадаємо, нещодавно в Ужгороді чоловік випав з вікна 7 поверху.



Слідкуйте за нами у Facebook та Instagram.

Також підписуйтесь на наш Telegram та Youtube.

Дізнайся першим!


Коментарі

КБ
Коллективное бессознательное

В целом, изначально адекватный человек не пошел бы на такое на смотря на внешние обстоятельства. С этого следует вывод, что адекватности в ней было мало, а тут еще и соль сделала свою роботу. Антон же тоже любит это дело. Впрочем, не важно. Очень хорошо что неадекватных, склонных к жертвенности людей становится меньше. Не понятно кто бы еще пострадал от нее, а тем более если ребёнок был. Чего бы она его научила? Только генофонд портят. Чем больше самоубийств, тем меньше самоубийств. Даже геноцид против неблагополучных не надо устраивать, сами убиваются. Чем меньше неблагополучных бродяг тем за своих детей спокойней. Я за чистую расу.

Х
ХЗ

Люди що ви херню всяку пишете? З цим чуваком вона жила менше двох тижнів. Які забеременніла від нього, і які відправив на аборт?

З
Знающая

Антон который встречался с Настей действительно виноват, так как она забеременела от него, а он послал на аборт Но и Настя сыграла в том что Антон развёлся с женой, а там малыш ещё и годика нету, вот и весь каламбур

ДП
До Підгоряно

Вот ці обдолбані отмо*озки Шльомський Річард, Ільїн Віктор, Ільїн Артур

П
Підгоряно

Якщо не помилятися главний був Шенширьов і компанія, празнували день народження малому

"До" До Марини

навіщо таке писати, Настя була хорошою людиною і подругою, життя не вона собі сама поламала, а ті п'ятеро обтолбаних і п'яних ко*Злів досівських, які це і зробили, і зламали психіку дитини, тоді ще, три роки тому, ПІ*АРА*И НАРКОШІ, а Антошови статтю впа'яти Доведення до самогубства, ГА*ДОН

М
Марина

Ну блін тепер уже неважно всі ми не безгріха

ДМ
До Марини

Тащо кіть померла пишу по суті яка була ,не брешу. Ходила обдолбана.

ДМ
До Марини

Нюхала і курила она до нього, в районі сиділа у світі божому не розумілася...

М
Марина

Я наркошів не захищаю, просто ви дурні усі, їв всього 19 років було там мозгів ще ноль, мені 26 і я знаю яка я була у 19, і казати шо она неадекват не треба бо ти тоже не ліпша обсираєш людину яка померла так шо не осуждай її а за собов дивися і повір даже якшо у мене буде дочка повір не один х*й не подсадить її на наркоту бо заріжу лічно своїми руками, і тут не девушка виновата а пацик який подсадив она всього на всього дітина ще наївна була

ДК
До Кось

http://www.mukachevo.net/ua/news/view/314373

К
Кось

Бо се уже люди не смішно, я би не хотіла би мої діти жили рядом з такими га.. донами(пак кіть шо ся стає та нараз мужик молодец а баба кон..ена)хоть дівки у 18 років се щи діти! А як сьому пацику 28 та то нормальний розводила(я думаю се несправедливо ще і наговарювати на дітвачку

ДК
До Кось (Ровигово)

Треба було ще у 2018р. П'ятьом Досівським під***сам повідрізати пуцки, а цей вже би боявся ско**на одна. (Шиншил першому)

ДМ
До Марини

Нормальні люди з криш не скачуть а тімболіє за х*я.

ДМ
До Марини ( Ангеліна )

Бл*ть шось розумна , шо захищаєте наркошів , представ собі шо такі ублюдки пак твоїх підсадять, ви се шо щитаєте нормальним, се бола не адекватна ,людина, повір я її знаю...

М
Марина

Які усі туй розумні обсираєте а свої імена х*й напишете де бл*ть розум у вас фу мерзькі люди, буду рада бачити як за вас напишуть на мукачево.нет коли ваші трупи понаходять де будете лижати у канаві і гнити тупі убл*дки

ДР
До росвигова

Боже якоє ти обіженоє существо, людина в землі, постидися Бога

3
333

До Росвигово я б на тебе подивилась якби це зробив хтось з твоїх близьких . Судити інших дуже легко.

Р
Росвигово

Кончена мерська людина, іди убийся у полю дись, утопися , а не с*ка де малі діти на площадці, а за х*я убиватися...

ДМ
До мукачівця

Настя за 2 дня до смерті зробила аборт мамині слова

М
Мукачівець

Не наговарюйте, бо Настя не була беременна. Зазвідайте її маму.

1
123

Журналісти совість маєте??? Навіщо скачувати відео від якогось дебіла і виставляти? Про батьків подумали???? Ніякої етики…

Н
Нана

Дуже шкода ,най частіше підлітки зважаються на самогубство,нерозділене кохвння, не порозуміння з батьками. І здається що є лиш один вихід СМЕРТЬ. Але це не так. Батьки частіше цікавтесь життям своїх дітей. Підтримайте їх в всьому. А то після якоїсь сварки вам може прийти новина що ваша дитина мертва. Люди буд ласка не будьте такими жорстокими ви не знаєте що життя вам готує на завтра. Настінька Вічна тобі память ?? Спи спокійно ??????

Н
Нана

Я просто в шоці як можна бути такими злими людьми. Ніхто не знає що в неї було на душі і чому вона зважилася на цей крок.. І мене убили ці коментарії: -Нашпекалась та дитину їй не треба -На одну дуру стало менше. Ви мразі тупі хто це пише. А якщо з вашими близькими таке станеться то теж таке будете писати. Та ви не думали що батьки Насті можуть це читати їм тепер і так не солодко, а ви ще добиваєте. Всі можуть інших осуждати ,краще б за собою дивилися . Вона ж на це зважилася не від солодкого життя.А тим паче у її віці люди най вразливіші .

ДЛ
Дурним людям

Господи лишіться дурного, як сталося так сталося, то лиш вона знає чому так зробила перестаньте писати казки І ті особи які писали шо кончене і т.д бажаю шоб ваші діти поздихали у муках тяжких раз обсираєте других позерайте за собою і за своїми дітьми або які будуть у будущому "КОНЧЕНІ"

ДС
До СВІЙ

Не забувай шо у нас город малий і всі знають антошу як накромана є...огло і діло цімьор мусор скоро закриє

С
Свій

Ви пишете свої коментарі операючись виключно на слухи навіть не знайомих, а людей, яких ви не знаєте і які залишають свою коментарі так як і я. Майте свою голову, а не операйтеся на не обгрунтовані догадки і слухи.

К
Кось

На місті матері треба наказати би свою пуцку не пхав без відповідальності

К
Кось

Чому дітваки такі тупорилі??... Чому не можуть свою пуцку забити у стовп а не морочити голову малолеткам

ДК
До карпатії

Може такого як антон гость треба стерилізувати? Не вміє отвічати за поступки

К
Карпатія

Якщо вірити всім зібраним пліткам - її запліднив дітвак - Антон Гость, який сам нещодавно розлучився і має малого сина (пацан напевно і сам ріс без батька і нікому було його навчити користуватися презервативами і мати голову на плечах - відразу у всіх кінчає без роздумів). Дівчинка Настя завагітніла, а Антон зморозився. У підлітків нестабільна психіка - от і результат. Батьки, говоріть зі своїми дітьми про секс, його наслідки, а не тільки заміж спішіть видати. Хоча кому я це говорю. 80% сучасних батьків підлітків - самі примітивні в цьому плані, і радіють, коли 18-ти річна донька виходить заміж або вагітніє. *Все вище сказане являє собою плід уяви автора, прошу не сприймати в серйоз.

1
123

https://www.unian.ua/incidents/zalishila-zapisku-ta-stribnula-z-dahu-zmi-diznalisya-podrobici-smerti-divchini-na-zakarpatti-foto-novini-ukrajina-11518192.html?utm_referrer=https%3A%2F%2Fzen.yandex.com%2F%3Ffromzen%3Dabro

К
Катерина

Фабрична 12 На 14:00 там будуть поминки Ховати будуть біля гіда Всіх бажаючих попрощатися прошу прийти

М
Мукачівцям

Хотів просто почитати відгуки, полумав що дізнаюсь щось про загиблу…. Натомість почитав як всі «знали-знають» гріхи інших… Люди, це ж була чиясь Донька… і в тої Особи є або були Батьки…. Яке право хтось має обливати неславою когось кого вже не має??? Дуже легко всім вказувати як треба жити … дуже легко витикати гріхи інших… типу «її ізнасиловали; випивала в компанії злих; велася не з тими» - так без сумніву це речі які на медаль добра не повісиш!!! Але через ті речі ця Дівчина не стала менш людиною від всіх нас!!! Дякуйте Богові що у Вас все добре!!! І ніколи не тіштеся горем інших!!!

А
Аркаша

І всетаки ніхто ніколи не узнає що саме заставило таку молоду гарну дівчину таке скоїти ....ніхто і ніколи

А2
Анонім 2

В поліції є всі дані,шановні,підіть і запитайте.

0
09

Anonim2, щось ви дуже обізнані. Але точно не Антон винен в її самопочутті.

А2
Анонім 2

Шановні,якщо не володієте інформацією,не пишіть дурню!! Зі Святославом, Настя зустрічалася до 22 липня,в той день вони розійшлися і він виїхав з міста.Вже більше трьох тижнів Настя жила з хлопцем з іменем Антон. Тому,будь ласка, оприлюднюйте перевірену інформацію.

Н
Ноо

Нашпенькалася а дітину никому не треба

А
Анонім

До Золтан Лендєл: Вона зустрічалась з Святославом Яворським, в інсті записаний як: «svyatoslav.inkognito»

ЇК
Її коханий

https://www.facebook.com/edik.pfaifer

?
???

Співчуваю рідним. І це при браті богослужнику. Дуже дивна ситуація..

ЗЛ
Золтан Лендєл

Як звати того хто її довів до самогубства ? Хтл знає ?

М
мукачівцям

ви живете в малому селі і такі очевидні проблеми зовсім не вирішуєте десятками років - булінг - насильства - ранні статеві стосунки - наркотики - бидловатість - відсутність толерантності до людей з особливими потребами - найнижчі в Україні показники освіти - розбої - стрілянини - бандитизм Більшість з цих проблем ви можете вирішити самі, але замість цього звинувачуєте владу, вихователів, вчителів, інших дітей ... але причина у вас особисто. Що ви зробили щоб покращити ситуацію в своєму місті? Нічого, а на томість живете по правилах і в рамках в які вас загнали і не виходите з своєї камери далі ніж на ГІД і обратно. Уяви не маєте як живуть міста розміром з Мукачево в Європі і не тому що вони в Європі, а тому що там європейські люди. Люди роблять місцевість, а не місцевість людей.

Д
додам

Учіться, бо вчитися вам легше і у вас є інтернет, у нас його не було. Можна сидіти в тік-току і інсті і показувати як все круто, а потім закінчити так ... А можна в інтернеті вчитися і це розширить ваші горизонти. Вчитися важче, але воно того варте і краще 10 років вчитися ніж 50 років мучитися в бідності. Ви поки не розумієте для чого вам вчитися і ніхто вам толком не пояснить, бо на підсвідомості ви не хочете цю інформацію прийняти і мозок хоче тусити краще ніж вчитися. Є речі які треба робити не тому що подобається, а тому що треба - навчання одна з них. Маючи достатньо знань ви знайдете їм застосування, а поки їх немає то важко уявити як використати те чого нема. Тримайтеся і все буде добре.

З
Закарпатець

На одну дурепу стало менше...

З
Записка

Що там в записці було? до Зе - якщо то правда - то це ужасна трагедія. Дітям в Мукачеві бажаю витримати ці випробування і валити з того бандитського притона. Життя прекрасне і воно не обмежено наркоманами, бидлом і бандюками мукачівськими. До доброго швидко звикаєш і я звик. При першій можливості я чухнув і нікаплі не жалію, але я жив в тих притонах і в набагато гірших умовах ніж ви зараз живете. Інтернат в 90-тих і стрелки постійні "отвічати за базар" ви слава Богу не застали. При тому я розумію - мало що змінилося з того часу і живете ви не набагато краще ніж я жив. Це все треба витримати і не здатися, з такою закалкою вам світ не страшний. Учіться і не дивіться на інших, бо у них свій шлях, а у вас свій. Розум і витримка вам стане в нагоді. Приїдете через 20 років на крутій машині з сім'єю і дітками до родичів і ужанетесь від пропасті між вами і вашими сокласниками.

ПУ
Повір у себе сам

Молодь має зрозуміти одне-якщо людина за життя відвертається від тебе,то і після вашої смерті їй буде всерівно.Самогубство через нерозділене кохання чи будь які проблеми -це вчинки слабих духом людей.Але тільки ці ж самі люди в першу чергу повинні самі в себе вірити,і лиш тоді світ навколо почне їм допомагати

П
Правда

До Зе: Треба було всім світом їй допомогти витягнути поговорити підтримати ....словом можна оживити а можна і в бити ...найти того кого упомянула в записці і посадити за статтею доведеня до самогубства

З
Зе

Її чмирили у школі всі, даже старшаки, то в ній дуже сиділо, пробийте хто хоче, потом у 15 років ізнасілували і НИКО нив не занімався, не повів до психолога і т.д. Старого нема, мамі на неї усе боло пох У неї були проблеми із психіков і она уже мала йти лічитися... лиш не успіла...

Г
Генріх

Ніхто ніколи вже правду не узнає правду знає лиш вона і Бог ...і можли во ті хто був з нею останні години її життя ....

М
Мукачівський

Скочила то й скочила, жодних проблем! Кожному своє!

ДН
До нижніх

За мертвого або погано або ніяк , ви шо свічку комусь держати ош знаєте шо она наркоманка, ужасні

А
Аноніму

Так напиши яка ситуація була, бо виглядає шо просто у наріків криша їде. Чого їм співчувати - самі обрали свій шлях. Їй не 5 рочків було.

А
Анонім

Які ж ви люди всі злі… Дуже жаль що ви такі, там дуже важка була ситуація, лбдина померла, а ви обговорюєте її, майте вже хоч якусь совість.. І думайте про своє життя..

Г
Ге

Перед сятом скосчла,то чорт веде

М
Мешканці

19 років. Доросла людина, яка відповідає за своє життя сама. Правда молодь Мукачеве? Чи батькі до пенсії мають утримувати і проблеми вирішувати? Не перекладайте це на виховання, батьків і т.д.,бо й так горя мають повно. Хай покоїться з миром.

Л
Лоціко

Люди якшо є в когось можливість напишіть де і коли похорон .....

Л
Лорі

Шо було написано в предсмертній записці ?

Ч
Чірьомушки

Ці слухи що її начебто згвалтували вже пару років ходять, ніхто її не згвалтував, ропивала спиртні напої в компанії дорослих чоловіків кожна вихована дівчина знає, що чим таке закінчується, і це було вже дуже давно, останній час вона ходила з поганою компанією і вживала наркотики, перший раз на Веронії стало погано визивали швидку наркотичне отруєння, а тут вже криша. Де були батьки? Чому чужі люди бачили її стан, а рідні ні?

ЗР
З росвигова

Багато хто знає цю дівчину і чим вона займалась, вполне ожидаємо від неї! На увагу батьків, дивіться за своєю дитиною, наркотики розрушають психіку не тільки дітей а і дорослих…співчуваю

М
Місцевий

Ніхто її не насилував, менше потрібно наркотичних речовин вживати і ходити з не зрозуміло з ким, нічому дивуватись, це результат недогляду батьків, нормально вихована дитина таке чудити як вона не буде. Співчуття!

!
!!!

В когось є фото або відео кращого качества?

TT
Tanya Trompak

Я прийшла у цей світ незамітно, незамітно, напевне й піду. Рушничок барвінковий розквітне і прикриє стежину мою. Хто я в цьому житті, я не знаю, чи я значу для кого хоч щось. Чим живу я і що відчуваю І чи я розумію когось. Та життя, мов струна обірветься і нічого не зробимо ми. Хоч душа моя в вічність несеться, та до вас я повернусь сюди. Буду в небі хмаринков літати, може краплею буду дощу. Ну а може промінчиком сонця Я до Вас колись в гості прийду. Зацвіту у саду я калиною, незабуткою в полі зросту. Вітром ніжним до рідних полину я, їхній смуток і біль заберу. Буду пташкою я щебетати, буду голосом, кроком твоїм. І метеликом пишним літати по подвір’ячку ріднім своїм. Так я хотіла би бути з Вами мої дорогі. Тільки, напевне, ці мрії вже не здійсняться мої. Стежка моя заростає, хмарка летить десь за край. Сонця промінчик згасає, світе мій білий, прощай

М
Місцевий

Спи Настюха спокійно. Всі там будем.

М
Марія

ГОСПОДИ БОЖЕ, прости дівчинці - НАСТІ її провини і дай їй вічну пам'ять і блаженний покой. Амінь.

А
Анонім

Вже нічого не зміниш, шо є то є((( Таке життя

А
Анонім

https://instagram.com/_little.zaya?utm_medium=copy_link

Х
Хто

Насыльник?

А
Анонім

Скажіть будь ласка,що за Настя?можна сторінку на інстаграм? Щирі співчуття рідним,це жахливе горе(

М
Мукачев

А на якій саме вулиці хто знає?

Я
Я

Вона скочила не за те, що її насилували!

М
Мис

Як же це жахливо… Співчуваю її сім’ї, це просто шок Нааастя?? Вічна пам’ять ????????????

ДР
до ромаріо

Украина Россия Белоруссия всегда были лидерами среди самоубийств, воины света тут не при чем.

Р
ромаріо

Суїциди в Укростані - це норма: хай наведуть статистику суіцидів серед "воїнів світла" - там зашкалює показник. Це не індивідуальні випадки - це масове явище, повязане із станом країни.

Д
дідо

батьки уфейсбуках лайки всяким дебілам ставлять, а потом діти ся їм мичуть, баньте нах тоті фейсбуки кончені

D
dd

Печально конечно, такая молодая еще могла все изменить.

А
Анонім

Настяяяя

А
Анонім

Настя терлецька ????????

А
Анон

А хто це як звати ?

НЧ
Не чув

А звідки інфа що ії знасиловали?

В
Василь

Жах … Особливо коли розумієш що це твій одноліток…

Був тоді,коли вона впала,дівчина померла одразу(Мабуть була під речовинами

А
Аватар

Дівчинку знасилували...кому б хотілося після такого страхіття жити... Краще знайшли цих уродів...що довели дитину до такого

НК
Ні корупції і казнокрадству

Ужас

І
Іван

Навірно знову якісь секти через інтернет зомбують молодь.

M
Mika

Боже яке кончене, розум де їв був Нах*й такоє треба було робити Невже ніхто з дорослих не бачив що коїться з дитиною А батьки де були

А
Аватар

Хто це, хто знаЕ?

Читайте також