У Мукачеві 20-річного хлопця вбило струмом

11
15

Випадок трапився позавчора, 2 липня, близько 19:00 години на вулиці Туряниці, що у Мукачеві.

Як розповіли Mukachevo.net у головному управлінні національної поліції Закарпаття, хлопці проводили Інтернет-кабель. 20-річний хлопець з села Свобода, що на Берегівщини доторкнувся до металевої частини, яка виявилась під напругою. Від удару струмом закарпатець загинув.

Факт смерті внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за статтею 115 ККУ, з позначкою нещасний випадок.


Слідкуйте за нами у Facebook та Instagram.

Також підписуйтесь на наш Telegram та Youtube.

Дізнайся першим!



Коментарі

ДВ
ДО ВСІХ !!!

Люди!!! Будь-ласка!!! В сім'ї велике горе, а ви починаєте писати про всякі приписання коронавірусу і тп... Давайте разом просто підтримаємо батьків, рідню, друзів та знайомих. Нещасний випадок може статись з кожним і будь-де! Навіщо "флудити" знов про "коронавірус"??? У вас будь-яка стаття в коментах проходить з словом "коронавірус".

П
Патріот

http://www.mukachevo.net/ua/news/view/1755030#comments

ДП
До простий

Не пишіть дурниці. За період карантину я була пару раз в лікарні і ніхто нічого мені не приписав( хоч схожі симптоми були), зробили діагностику, поставили діагноз ( не коронавірус), виписали лікування. І гроші ніхто не просив і ніхто нічого не пропонував, тому вже не пишіть свою тупу думку всюди, особливо де пишуть про горе людей.

Р
рок

До добатьків хлопця. По Вашій логіці, ми всі жиєме в матриці, віртуально. А БОГ то є якийсь гравець.

П
Простий

Умер от удара струма а напишуть врачі шо умер от коронавіруса і дістануть свою долю за +1 захворівшого.

ДС
До сусіда що поряд живе

Як бись говорив якби така скора до тебе приїхала? шо за бред? Тот дефібрілятор уже давно не робив і робити походу не буде. У них даже градусника нема у машині, а ти за апарат швл говориш. Задуматеся, Мукачево...

А
Айболіт

Полюбе помер від барановіруса! А наші швидкі тількі для бутафорії обладнані.

ДБ
До батьків хлопця.

Тримайтесь! Як кажуть кожному "написано". Значить це був його час. Дуже шкода! Молодий хлопець. Але нічого не поробиш. Так мало статися! Підтримуємо!

Р
Росвигово

Дуже шкода хлопця! Батьки тримайтесь! Ми вас підтримуємо морально! Всяке може статись з кожним. Ніхто не знає де його чекає..... Нещасні випадки трапляються всюди... Вічная пам'ять!

С
Саша

Нещасний випадок. Таке може статись будь з ким і будь коли. Все залежить від банального везіння. Комусь везе в житті і сто оголених проводів торкнеться і не вб'є а комусь не везе і перший же вб'є.

ДK
До Kalman

Шо за бред? Який власник Аладіну? Хлопці були на калимі. У скорій дефиблирятор був але не запускався! Да, в скорій не було апарату штучного дихання, кислородного баллону... хлопець без масажу серця просто переставав дихати. Ніхто ніякого хабара не давав! Ти там був? Я поряд живу..Я все бачив на свої очі від того як прибула швидка.

М
Мукачівець

І завтра ще одна статистика буде смерті від короновіруса...

1
111

який провайдер?

С
Степан

??????????

K
Kalman

Provodulu internet v hazajina mahazun Aladin ! Nesasnuj vupadok , final skora prujihala bez defibrilatora. Ta hazajin mahazuna sob zamjatu temy nesasnuj vupadok dav habar ! Vot tak . Zal so v nas te kell vidnosennja do lydej.

Читайте також