У Мукачеві 23 комуніста підняли червоний прапор та згадали Леніна (ФОТО)

14
9

Лідери місцевого осередку Комуністичної партії України розповіли малочисельній групі прихильників про розруху в країні та комуністичний рай.

У вівторок, 1 травня о 10.00 в центрі Мукачева відбулося зібрання прихильників ідей комунізму. Мукачево.net вдалося назбирати аж 23 людини, які стояли під червоними прапорами.

Поблизу обеліску лідери місцевого осередку виголошували традиційні гасла та заклики, а також роздавали агітаційні газети.

Цікаво, що цього разу на зібранні комуністів не було представників націоналістичних сил, зокрема ВО «Свобода». За інформацією Мукачево.net, осередок майже у повному складі покинув місто напередодні на інші заходи.

Коментарі

ДЧ
Для читача та іншіх

Питання стоїт так .Якщо вони погані ( маскалі), чому ви їдете на роботу до них ,виявляеться, що гроші їні хороші.Чому вільна Україна 22 роки нічого немає, а все бере в кредит(робота, газ, нефть ,продукти)все із заграниці.

T
titus

в бюлетні графи "проти всіх" не буде.

ДЧ
Для читача і інших

Я не хочу з Вами вести дискусію,але проблема в тому , що Ви панове не знаєте історію НАШОГО з Вами(можливо)краю.Подивіться на фаната комуністичної партіїї-Симоненка,живе як у маслі,і ви хочете сказати,що це кумунізм-це НАЗВА.А можливо ви розвчаровані у всіх політичних силах?ТО КРАЩЕ ГОЛОСУЙТЕ ПРОТИ ВСІХ!

CK
Cherkay Konstantin

Вимирають діди-комуністи, а свіжих сил нема й не буде. Скоро за масовістю дійдуть до рівня акцій тих же "свободівців" (якщо останні без довозу поплічників з інших регіонів).

Ч
читач

Русин ти говориш що комуністи хай їдуть до мацкальноти то чого ви їдете на роботу доних якщо вони такі погані.

Ю
ЮРІЙ

нно, кось у матрицю вірить, а кось - у комунізьм... Добре шо появилися олігархи, буде што націоналізіровати...

М
Марко

якщо не комуняки то в 1945 році вряд лі вигнали фашистів.якби тепер сохранився би УСРСР то не було би стільки прихватизаторів-мультимільйонерів.демократія подарила комусь завод.владу і мільйони чи мільйарди а комусь нічого.а хто шось мав то тепер майже ніщий..

Р
русин

комуністи най ідуть на мацкальноту!

T
titus

а чого треба уточнювати що "23"? набирає обертів псіхологічний тиск на прихильників КПУ ближче до виборів?

Читайте також