У Мукачеві 5-річний хлопчик підпалив квартиру

19
0

бавлячись із сірниками

2 червня на вул. Донській, що в Мукачеві‚ ігри з сірниками 5-річного хлопчика мало не призвели до повного знищення помешкання. Якби не сусіди та оперативні дії місцевих вогнеборців‚ наслідки були б набагато відчутнішими. Наразі завдана матеріальна шкода власникам оцінюється в 3 тисячі гривень.



Як стало відомо, винуватцем загорання в квартирі виявився 5-річний малюк, який залишився без нагляду дорослих. Дитина взяла до рук сірники й почала «видобувати» вогонь. Як наслідок в кімнаті, де перебував малюк‚ загорілися речі. Добре що квартира знаходиться на першому поверсі й дитина здогадалася покинути палаюче приміщення через вікно, так як вхідні двері в помешкання були зачинені ззовні. Загорання побачили сусіди, які негайно зателефонували в оперативно-рятувальну службу за номером 101.



Пожежу приборкували два відділення місцевих вогнеборців‚ які оперативно прибули до місця виклику. Проте вогонь все ж встиг знищити частину домашнього майна. Та головне, що пожежа обійшлася без трагічних наслідків.



Головне управління МНС в Закарпатській області в черговий раз звертається до батьків з проханням не залишати дітей без нагляду, не дозволяти їм гратися з вогнем та роз’яснювати нащадкам правила безпечної поведінки у побуті, на вулиці та в інших життєвих ситуаціях.



Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також