У Мукачеві активісти боролися з борщівником (ФОТО, ВІДЕО)

20
5

Вчора, 22 червня о 7-й годині ранку на Набережній Латориці в районі мікрорайону Черьомушки почали збиратися активісти, щоб обєднатися у боротьбі з борщівником.

Випадкова перехожа, бабуся Лєна, дізнавшись про акцію, принесла холодного компоту та кави, запропонувала свою допомогу, пише "Наша справа".

Приватний підприємець, який захотів залишитися невідомим, безкоштовно передав учасникам акції антиалергійні пігулки та мазі.

Потрохи почали збиратися люди з вилами, лопатками, мачете, бензопилою та навіть мотокосою. "Озброєний" таким чином народ почав віроломну війну з борщівником. Бурянові допомагало сонце, яке припікало нещадно. Проте ніхто не здавався, і активістам вдалося відбити у пекучої рослини добрих сто метрів набережної. Активісти погодились, що прийшло малувато людей для такої роботи, але вирішили і в майбутньому проводити такі акції. Сподіваємось, що з таким підходом небезпечний борщівник назавжди зникне з набережної Латориці.

Коментарі

РЗ
Роман з мотокосою

Пошкоджень не має, завжди радий допомогти!

В
Віталій

Дякую всім, хто прийшов! Роман з мотокосою! Напишіть будь ласка, чи все у Вас гаразд. Ви деякий час працювали в короткому рукаві, ми переживаємо.

ДЯ
до я

Україна починається з тебе!

ДЯ
до я

так зроби щось для того,щоб їх не було!! а не сиди біля компа і ний!!

Я
я

тут багато борщовиків,а по -стороні Дельфіна,починаючи від труби-дюкера,взагалі кошмар(

Читайте також