У Мукачеві активно асфальтують вулиці — лік іде на десятки (ФОТОФАКТ)

16
4

За два останні тижні по місту заасфальтовано більше десятка вулиць.

Мукачево і так вважається європейським містом, а з кожним днем набирає все більше і більше «європейськості» - вулиці, які давно, або ніколи не бачили асфальту – тепер радують око мешканців.

Так, днями було  заасфальтовано частину вулиці Хмельницького Богдана до перехрестя з вулицею Брюллова Карла. На минулому тижні асфальтобетонне покриття відновлено на трьох вулицях - Маміна-Сибіряка Дмитра,  Коперника Миколи та Пісарєва.

А загалом за останні два тижні в Мукачеві дорожники заасфальтували такі вулиці: Андрія Коцки, Йосипа Гавелки, Михайла Балудянського, Ференца Ліста, Набережна, провулок Набережна та Ярослава Гашека, Сурікова Василя.

Крім цього, тривають підготовчі роботи до асфальтування ще кількох вулиць.

Читайте також: Шлях Берегово-Велика Копаня внесли у список "доріг смерті".

Коментарі

А
Антон

Скажіть будь-ласка а вулицю Гулака Артиовського будуть в цьому році Асвальтувати

І
Інокентій

А Борок телеп коли буде на черзі. Бо шось про нього вообще забули. Не вулиці, а капець якийсь.

С
Суслік

Римського-Корсакова треба зробити капітальний ремонт.Всі хто проживає на вулиці Римського -Корсакова,щодня дихають пилюкою.Окрім 20-го садочка,також по цій вулиці ще знаходиться швидка допомога(яка не може "поспішати" на допомогу,із-за стану дороги),і швейна фабрика.І хтось писав,що ця вулиця по документам уже заасфальтована,то от хіба що по документах,а насправді яма на ямі.

М
Мукачівець

Заасвальтуйте у паланку вул. Ференца Козинці по порохи там такі шо дихати не мош!!! А коли дощі грязь до ух - прошу мера від усіх людей! Інтересно чи почує(((((

Читайте також