У Мукачеві активно штрафують вантажівки, які попри заборону заїжджають у місто (ФОТО)

13
7

Місто відпрацьовують співробітники патрульної поліції Ужгорода та Мукачева спільно з працівниками Муніципальної поліції.

За інформацією Мукачівської міськради, за останній тижні правоохоронцями складено більше двадцяти протоколів про порушення знаку водіями «Рух вантажних автомобілів заборонено». 

Водії заїжджали в місто на вулицях, де встановлено ці знаки – Дорошенка ,Вокзальна, Невського, Осипенка. Сума штрафу за таке порушення - 255 гривень.

Водії скаржаться на жахливий стан Берегівської-об'їзної дороги, яка знаходиться на балансі облавтодору і не ремонтується вже кілька років. 

Коментарі

Р
Річі

До варош і до Івана ви два вирховинці вас жаба давити Шо нормальні люди ходять в рейси і заробляють гроші а ви якісь нещасні бомжі!!!і сам ти олінь пряшівську має робити обл. Автодор а не фурщики як каже Іван. Таких як ви треба обостяти шоб розум дойшов

ДВ
До вароша

Рот закрий, спочатку напиши скаргу на Москаля,а потiм вже говори. Якщо фiрма знаходиться напроти точприбора або бля вокзала,куди накажеш iхати.По друге фура перевозить товар (хрупкий), вiн краще поiде по рiвнiй дорозi , заплатить штраф,чим iхати 30 км/год.А Ще краще якщо сам проiдеш по тiй дорозi та зрозумiеш тодi всe.

1
123

Якби автодор дотримувалися всіх стандартів ремонту доріг то байдуже скільки фур по ній їздить,а коли за 30 хв роблять ремонт на який виділили 1000000 грн а реально пішло 20000 інші гроші спишуть то хто винуватий чиновник чи далекобійник,риба гниє з голови,всі пробле йдуть від влади а не від людей які мусять пристосовуватися до ситуації на дорогах

1
11

До варош: іди ся лічи!!

И
Иван

А ще краще штрафувати власників фур хоть на 500 евро тоді зачухаються. а щодо обїзної могли тіж фурщики зробити якусь забастовку а то ревуть і більше нічого

В
Варош

Сумма штрафув дитська для сих олинюв на фурах, вони розбили перегрузом пряшівську засранці баблоруби, типирь пушли варош розбивати вафели,штрафуйте їх на десятки тисяч штрафу, а не копійки.

1
123

Ось нова проблема нашого Міста,житлі міста та поліція говорять що фури заїзджають в місто тим самим руйнуючи дороги в які не предназначені для руху важковагового транспорту,а водій тої вантажівки який везе груз 40тон знає що проїхавши по пряшівській яка взагалі на дорогу не схожа а на поле битви в АТО резикує втратити колесо за яке сам має заплатити щоб цього уникнути їде в місто,то хто винуватий водій який порушує ПДР,Поліція робить свою роботу виписує штрафи всім підряд,а автодор та міські чиновники не спішать доробити пряшівську як то має бути,а своїм бездіяння провокує вантажівки нищити дороги щей в місті

Читайте також