У Мукачеві асфальтують дорогу до мікрорайону "Шипка" (ФОТО)

15
9

Про це повідомляють у Мукачівській міській раді.

Наразі підрядники проводять улаштування асфальтобетонного покриття проїзної частини по вулиці Мукачівська у селі Шенборн. Дорога з’єднує місто з мікрорайоном Шипка та селом Шенборн Мукачівської міської ОТГ. Згідно проведених тендерних процедур та укладеного договору роботи з поточного ремонту проводить підрядна організація ТОВ «Укртрансбудстрой».

Нагадаємо, у Мукачеві збудували три нові кільцеві розв’язки.


Слідкуйте за нами у Facebook та Instagram.

Також підписуйтесь на наш Telegram та Youtube.

Дізнайся першим!



Коментарі

KL
Kashuk Lesya

Величезна подяка меру міста, який завжди дотримується свого слова, та ініціативній групі Шипка на чолі з жителькою містечка Галиною Василівною, пенсіонеркою, активісткою, чудовим організатором і просто дуже хорошою людиною, які змогли втілити в реальність ремонт сільської дороги.ДЯКУЄМО!!!

МБ
микола будяк

Одни слёзы.

Д
Дідо

А,било такоє недавно в Мункачвариши чехи построїли поліклініку, типирь мало її поремонтовали ... та Разумков туй як туй ,ножиці у руки і біжить різати ленту,а і неподумав ош він і в задумі не бив коли то було построїно,а може щи і .....нич некажу.

М
Мукачівець

А значить не лем наркоту Пашкуляк толкає а ще й откати рекетує.Супер.

Я
я

Пашкуляк откат получив?Бо мафія сразу ніс сує там де задарні гроші .Чи він лем у села лізе за грошима (откатами)

Ш
ШИПКА

Подія світового масштабу! В цивілізації це буденна справа - підтримання доріг в справному стані. А у нас по всім ресурсам - дорогу ремонтують! А що через пару місяців вона буде в такому ж стані- це другорядне. В школі обладнали теплий туалет для діточок - президент кидає всі справи, мчить перерізати стрічку, відремонтували місточок через канаву - чиновники, ТБ, стрічки, кульки, бограч, пиво - фестиваль.

М
мукачівець

Супер!

А
Ан

Ага 3млн грн на ямковий ремонт із деякими місцями де кладуть новий слой асфальту.....

П
Пенсіонерка

Ура!!!! Молодці!!!

Читайте також