У Мукачеві байкери збирають гроші на пам'ятник Шевченку (ФОТО)

15
12

Учасників травневого зльоту, містян та туристів запрошують "скинутися" на монумент для ЗОШ №2.

Пожертви можна залишати у спеціальній скринь, що знаходиться у палатці реєстрації учасників традиційного фестивалю байкерів, який проходить сьогодні в Мукачеві.

Щойно скриню встановили, у ній вже з'явилося 5 гривень. Сподіваємося, під кінець дня там і справді назбирається кругленька сума.

Коментарі

Д
ден

Петро!!! Ден підтримає тоді,коли будуть збирати кошти на реальніші потреби....)))

T
titus

сама велика проблема 2-ї школи статуя? .....

П
Петро

Байкери підтримали ініціативу про збір коштів для спорудження нового пам'ятника Т.Шевченку у ЗОШ №2 ім.Т.Шевченка ( бо старий неможливо відреставрувати), з якою раніше на сторінках преси виступили педагогічний колектив ЗОШ №2 та міське товариство "Просвіта" ім.Т.Шевченка. Тож байкери підтримали - байкерам респект. "Ден" також може підтримати і йому буде респект.

СТ
стуй там

за туризм звикли лем на папірьови думати і то кіть дашто у жеб мош потягнути. А ідея з моторбіціглями файна - калап долу)

T
titus

да статуя павшим байкерам на дорогах україни було би краще і доречно.

ПЛ
Пой лем геу

Не знаю, зібрали би на пам'ятник байкеру, наприклад, був би чудовий привід для байкотуризму :)

СТ
стуй там

Да, якраз памнятник Шевченку нам май більше хибить. Біля МТІ Шевченка на Мукачево вже не доста? Та й аби за погруддям Шевченка у 2-й школі слідкували б так само як 20-30-40 років тому, то він би ще 50 років простояв. Хоть што, лем аби не реальні проблеми города рішати

T
titus

на пляж би зібрали кошти, на дітей в інтернатах, на опалення одиноким пенсіонерам, на дитячі майданчики, но не шевчену - то най фінансірує держава вона мають багато програм на це!

Я
Ян

пам'ятник Шевченку ЗОШ №2 конче потрібен, бо школа носить його ім'я, а той що був вже жахливо виглядав і його демонтували.

ПЛ
Пой лем геу

Шана й повага Шевченку, але... хіба мало йому пам'ятників? :) Краще підібрати щось оригінальне - типу "сажотруса".

В
Вчитель

Черговий коментар від імбіцила. Як можна критикувати те, що люди роблять добру справу? Яка різниця хто вони і звідки?

Д
ден

А міська влада неспроможна того пам'ятника поставити????А байкери б збирали гроші на інші більш важливі потреби,що є наразі у суспільстві(боротьба з раком,снідом і т.д.)Тим більше,що поміж байкерів купа іноземців, яким до нашого Шевченка і справді діла немає)))

Читайте також