У Мукачеві, Берегові та Ужгороді знову повідомлення про "замінування" садочків (ФОТО)

14
10

Схема як в інші рази: на пошту ДСНС приходить лист з повідомленням про замінування певних об'єктів.

Зазначимо, сьогодні вже було повідомлення про замінування в Ужгороді. Цього разу об'єктом обрали всі лікарні міста.

І от зараз, буквально протягом пів години надійшло ще одне повідомлення про замінування у Мукачеві, тепер евакуюють всі садочки міста.

Згодом стало відомо, що ідентичне повідомлення і в Берегові та Ужгороді.

"Увага ! Надійшла інформація про замінування всіх дошкільних закладів в місті Берегове. На цей момент спеціалісти-вибухотехніки та Національна поліція проводять заходи з перевірки цієї інформації", - повідомили у Берегові.

"На електронну адресу Управління надзвичайних ситуацій у Закарпатській області, за даними відділу цивільного захисту населення Ужгородської міської ради, надійшло повідомлення про замінування всіх дитячих дошкільних закладів Ужгорода. Фахівці усіх відповідних служб продовжують працювати за попереднім повідомленням про замінування медичних закладів і почали перевіряти садочки. Діти виведені з приміщень, батьків просять за можливості забрати їх додому. Прохання до всіх – зберігати спокій та з розумінням поставитися до ситуації", - зазначили в Ужгородській міській раді.

Вчора ідентичне повідомлення надійшло про замінування у Берегові школи, консульства та інституту. перед цим "замінування" було у Мукачеві, перевіряли прокуратуру, шпиталь та Мукачівську ЦРЛ.


Коментарі

І
Іван

Ду кіберполіція.по 30 рок.дебілам дати

1
17

Це наша чудова влада відволікає народ. Иншак сідів би за такий виклик мінімум у Чикоши.

П
Правда-2

Правда! Реально Могли Би! І Чого такі як Чикатило (Маняки) Не Вбивають Депутатів Галімих, А ушатують Жебраків?

К1
к 12345

100% Детки годовалые спят а одна няничка и воспитатель как должны группу малышей эвакуировать..? А роженицы что в роддоме, куда им на улицу. А кто будет искать ублюдков и расследовать дело ! Эти су*** тупые с перегидролеными патлами что уже и мозг себе спалили. типа новые " POLICE".

П
Правда

Чому не замінують хижу Федіва Балоги Барчія Гасинця Зотової ?

Я
Яя

Бідні вихователі, за мізерну зарплату мають іще таку відповідальність

У
Учень

Нам вчитель в школі говорили, що Змій Горинич і Котигорошко не були ворогами, а були друзями. Спочатку Змій наганяв страху на село, а потім приходив Котигорошко і проганяв Змія. Касу потім ділили разом.

Х
Хтось

Це лиш який ненормальний ублюдок може таке робити! Ненормальна людина! Знайти - і засудити або у психіатричну лікарню відправити! Скільки часу уже пройшло і нічого зробити не можуть! Мабуть, не можуть, бо не хочуть! Сидять, штани протираючи!!!

1
12345

это уже не смешно.детей будят тащат на улицу.как так что наши доблесные не могут найти анонима.за что им платят???да старые менты 20 лет назад и без таких технологий как щас нашли бы за сутки этого дебила.а сейчас менты только жигули за поворотники умеют тормозить .да галочки ставить за то что алкаш патроны продавал которые они ему и дали

A
Andron

А це вже не жарти,коли садочки,лікарні мінують. До сраки сбу, мусорів, чиновників...

Читайте також