У Мукачеві більше не продаватимуть хліб в кіосках

11
13

Сьогодні, 23 грудня 2011року, пройшла 20-та позачергова сесія Мукачівської міської ради 6-го скликання.

Одним з питань у порядку денному, яке затвердилось депутатами було «Про внесення змін до рішення Мукачівської міської ради № 263 від 28 липня 2011 р. «Про затвердження переліку товарів, які дозволено реалізовувати в малих архітектурних формах».

Цим рішенням депутати заборонили продаж хліба та хлібобулочних виробів у малих архітектурних формах на території міста в тому числі і на ринках.

Коментарі

W
Winkelschleifer

Якість хліба в Мукачево дуже упала і я вирішив питання по-своєму. У мене була мікрохвильова піч Sumsung C139STR (35 літрів, мікрохвилі, гріль, конвекція). Нашто буде простоювати техніка, знайшов в Internet рецепт хліба по-домашньому і в режимі конвекція випікаю нормальний білий або сірий з кмином чудесний хліб. Читав на форумах, што люди випікають в духовках типа що випускались на Мукачівприборі без усяких термометрів і датчиків і дуже задоволені. Руки треба мати не криві!

Q
QQ

що являється фундаментом такого рішення? -як мінімум має бути висновок санепідемологів, а якщо є то має касатися і як нище написано на молочну і на рибну і на мясну продукцію. однозначно це протидія конкуренції та має як антимонопльний комітет розібратися так і прокуратура з цим. покупців обмежують у виборі товару а торговців де і що продавати.

C
cortez

прокуратура має це рішення опротестувати -це обмеження ведення бізнесу на місцевому рівні. якщо йти за логіклю місквиконкому, то мають заборонити торовлю молочною,рибною, мясною продукціями теж.

Ч
Читач

Це називається нечесна конкуренція...

О
От

Хтось заробить на цьому бабло !!!!

Д
Джои

продукти швидкого харчування як хот-дог и гамбургери теж були заборонили и все ж таки продають и не мають лиха)вси забили на них!) а евстратьев нормальний мужик и хлиб вкусний)особисто сам його знаю)

В
вуйко

редакторе, прочитай заголовок!!!!!!!!!

В
Васі

причина одна..міська влада намагається знищити зелений ринок...а ще догодити таким як йовбак і кулл..шоб ті легше торгувалит і не мали конкурентів з інших міст області..ось така вона базарна війна по-мукачівськи

В
Вася

а яка ж реальна причина???

В
Вася

а яка ж реальна причина???

У
Уа

Жаль,а хлеб из пекарни Евстратьева Романа вкусный и купить его удобно было на зеленом рынке и на ГИДе

Ч
ЧИСТИЛЬЩИК

Іван Лукеча з ВАТ «Мукачівський пивзавод», Іван Колядко з МПП «Міла», Йосип Кулл з МПП «Гурман», Ірина Ткачова (ТзОВ «Форнакс») ПЕЧІТЬ НОРМАЛЬНИЙ ХЛІБ СПОЧАТКУ . А ТАК ВИ ЗАБОРОНИЛИ ПРИВІЗНИЙ ХЛІБ ПРОДАВАТИ , ЯКИЙ КРАЩИЙ ЗА ВАШ

*
***

І зря.... я привик до кіоску біля дома(((

Читайте також