У Мукачеві чоловік побив 11-річного хлопця, бо той штовхнув однолітка

21
3

Сумна пригода сталася 28 жовтня на стадіоні ДЮСШ у Мукачеві де старший чоловік накинувся на дитину, яка грала у футбол.

Про це на своїй сторінці у фейбук написала мама постраждалого Олександра Лакатош-Бондаренко.

— Сьогодні 28.10.18. мій син Ростислав, разом зі своїми друзями пішов грати у футбол на стадіон ДЮСШ у м. Мукачево. У ході гри між моїм сином та хлопцем з команди суперника на ім'я Євген виникла словесна суперечка, під час якої Ростик злегка штовхнув його, але він не впав, після чого до них підбіг невідомий чоловік, ймовірно батько того хлопця, років 35, високої статури та міцної будови, який вдарив мого 11-річного сина кулаком у грудну клітку. Дитина зігнулася від сильного болю та чоловік наніс йому ще один удар ногою в обличчя. Ростислав впав на землю і розплакався, а всі хлопці, які були поряд, настільки перелякалися та розгубилися, що не зразу змогли передзвонити дорослим... Лише через декілька хвилин мені повідомили, що мого сина побив "старший та великий дядько". Я приїхала за ним і відвезла у лікарню, - розповіла мати хлопчика.

Mukachevo.net поцікавилось випадком у Мукачівському районному відділі поліції, де зазначили, що заява від матері хлопчика була. За цим фактом було відкрито кримінальне провадження за ч.1 статті 125 ККУ, тобто умисне легке тілесне ушкодження.

Така стаття карається штрафом до п'ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадськими роботами на строк до двохсот годин, або виправними роботами на строк до одного року.


Коментарі

А
Адвокат

Най хуліганство реєструють Ст. 296 ч. 1 КК України щоб випробувальним терміном відбувся другий раз подумає. Зірвав дітям футбол у громадському місці на стадіоні. Заніс уже пару Франклінів за 125 легкий злочин.

R
Romari0

Шо, в натурі дітвака копнув? Не треба мусорів. Життя вміє запускати бумеранг. Соррі за рос. переклад з фарсі. "Не делай зло, вернется бумерангом, не плюй в колодец, будешь воду пить, не обижай того, кто ниже рангом, возможно будешь что-нибудь просить. Не предавай друзей, их не заменишь, не ври, когда нибудь поверишь, что этой ложью сам себя ты предаешь" ***Омар Хайям

Р
рок

Копаш ногов у писок то э легке тілесне ушкодження? Кить так , то мусора поци неошколовані.

Читайте також