У Мукачеві "чорні" списки боржників вивісили на білбордах (ФОТО)

4
20

Таким способом Мукачівводоканал бореться із злісними боржниками за водопостачання.

У ММКП Мукачівводоканалі нагадують своїм споживам про обов'язковість оплати послуги по водопостачанню та водовідведенню.

Списки злісних неплатників у водоканалі вирішили розвісити на білбордах міста із підписом "Вами "пишається" громада міста".


— Наразі містяни боргують за послуги з водопостачання та водовідвення більше 16 млн. За останній місяць, після оприлюднення цих боргів більше 200 тис.було погашено. Втім чимало містян не відгукнулися на заклик підприємства розрахуватися за послуги. Площини для оприлюднення інформації рекламні агенції надають безкоштовно, — додає керівник ММКП "Мукачівводоканал" Ігор Федорняк.


Коментарі

С
Світлана

А чи хоч один депутат там є?

Р
Рем

Андрiй Вiкторович де береш порошок для пiдняття настрою ? Краще Андрiйку напиши на бiлдбордах ном.тел та фото барыг та наркодiлкiв i ix кришувалтникiв в пагонах !

Т
ТТХ

А на Украине нет понятия ГДПР? То бы сели и в тюрягу "изобретататели" этого рычага. Кто не знает о ГДПР- Генеральный регламент о защите персональных данных (англ. General Data Protection Regulation, GDPR; Постановление (Европейский Союз) 2016/679) — постановление Европейского Союза, с помощью которого Европейский парламент, Совет Европейского Союза и Европейская комиссия усиливают и унифицируют защиту персональных данных всех лиц в Европейском Союзе (ЕС). Постановление также направлено на экспорт данных из ЕС.

Г
Громадянин

Був би в списку засудив би ідіотів. Не мають права дурбецели. Ліпше би воду по людськи давали а не без попередження виключали коли хочуть

Б
Бачі

Треба не білборди клеїти - а відключати воду - понюхавуть какашки тиждень і НАРАЗ заплатять - перевірено цивілізованим світом!!!

В
Василь

Рекламний агент 22:48 .Що ,знайшов серед боржників свою фамілію? Заплати борги і спи спокійно.

В
Василь

До вуйка василя 22:47 .Ну ,ну вуйцю поплакав, пожалівся на нице своє життя ? А тепер іди до жони ней тобі соплі витре.Якщо вона є у такого пашталака.Випий паленки грам 250 і спати філософе ти доморощений.

РА
Рекламний агент

Прошу вибачення у громадян Мукачева за цього долбаного покидька , що розповсюджуе цю "рекламу" - ганьба таким продажним рекламiстам! Що значить, коли такі "проФФесіонали" беруться "за справу" - "опускаючи" заодно і свій бізнес також, який і його кормить.... А може його кормить щось інше? Або хтось?

ВВ
Вуйко Василя

Васьок ну будь обєктивним,не звізdи,в порівняні з другими,обл у нас достойно жиють,ну Киів,понятно з його потоками грошей,для столиць то не чудо.Ліс кажеш рубають,та і я не в восторгови от того,мене тоже пугають лисі гори,і копійки с того не маю...як і з янтаря!Под фуру з дровами,я не ляжу,бо плачу налоги тим,ко маєся занимати даннов проблемов.Мусор Васька спускають верховенці,турісти,ізза проблеми нерегулярного вивезення мусора,тоість ізза кілометража і ненасиченості абонентів,фірми туда не хотять заізжати,тим мають сільради заниматися.Я би голів сільрад пару раз притяг,на файну сумму,самі би мусор збирали по горам))Така Васька сущность людська,всі хотять наживи,і то не лиш у украіні,так світ построіний!Всі хотять заробл-ти!То є нормально!А вот яким образом,то вопрос делікат-есний))А обо шось полезноє робити,треба мати гроші,то аксіома,все остальноє,глупості...Роскажи шо ти полезноє робиш для общества,може прімером для других станеш)))

ВВ
Вуйко Василя

Васінька,іще раз ти повторяву - ми є цвіт світа,самі читаві пяниці на планеті,нико не зровняється з нами у нищенні хащі,засиранні мусором берегів рік і перетворенні благодатної землі на бандітский анклав.А про те оби робити дащо корисноє даже мови ни є - лем красти,дурити,у свуй жеб гребсти і іншаких скарідовати.

ВВ
Вуйко Василя

Васінька правильно начинаєш думати,лиш не хитрожопі?!а мудрі...!Не русини а закарпатці...То є цвіт світа,самі ліпші люди на планеті!Як убавиш мало "пила",станеш май росудливіший,начнеш другі народи уважати,і перестанеш разні придмети собі дівати у кутинь,життя тобі покажеся ліпшим!удачі!

ВВ
Войко Василя

Я жию в Берегово на вулици Хмельницкого коло нової пошти і я є пуцкарпуцкий аричтократ не платив нич и платити не буду і світло я крадну .Най називают мине курвою платити не буду ней то дурні платіт.

В
Ваканц

Ті хто не плотять то вони з гір спущені люди)))

Ц
Центровський

За воду я нич не платив і не буду Русуни то май хитрожопіші люди

П
Петро

Менталітет нашої мерії на дуже високому рівні , бо не кожний до такого може додуматися - геніально !

ВВ
Вуйко Василя

Ти Василю не платив бо ти АТОшник,з убитими шрубами з голови,нагуляний поляками і турками,швідомий окраіниць,родившийся в кошарі з баранами у рахові...А водусь брав із потока,куда і справлявісь нужду,вот і весь твій водоАнал...тобі вода подавалася,коли хмарка ти над кучов,пішала,за єнно і буді собісь райбав,бдристані))

Ц
Центровський

Я не платив і не буду.Аричтократи як і курви не платіт.

К
Комуністи

засіли в водоканалі? То в Радянському союзі таке було: вони позорять наше село і перелік з фото. Ще були дошки пошани. Водоканал може також встановити білборди з передовиками по оплаті. Окремо - білборд з ненормальним тарифом на повірку лічильника. Ще фото свого абонентського відділу, де завжди "технічна перерва".

С
Світлана

нехай грамотно пишуть, стали самі посміховиськом. не "д" , а "будинок", українською.

П
Петро

Нехай водоканал вивісить відомість заробітних плат свого керівництва із заголовком "Ми собою пишаємося!"

Читайте також