У Мукачеві ДАІшники підловили п'яного водія "Газельки", який перевозив пасажирів

5
0

Про це інформує УДАІ УМВС України в Закарпатській області.

Під час рейду з виявлення небезпечних вантажів у Мукачеві працівники ДАІ виявили  п’яного водія «Газелі», який перевозив людей. До того ж, маршрутка була несправна…

До кінця серпня міліція проводить цільові заходи під умовною назвою «Небезпечний вантаж». Правоохоронці посилюють контроль за транспортними засобами, що здійснюють перевезення небезпечних вантажів, задля забезпечення безпеки дорожнього руху, профілактики ДТП, а також виявлення порушень ПДР.

Учора працівники ДАІ проводили рейд у Мукачеві, Мукачівському та Берегівському районах. Під час відпрацювання виявлено 6 порушень ПДР.

У Мукачеві, на Берегівській об′їзній, в поле зору правоохоронців потрапив водій «Газелі», котрий перевозив пасажирів на несправному автомобілі. Та ще й перебував у стані алкогольного сп'яніння! На водія було складено два адміністративні протоколи.

Шановні водії! Державтоінспекція звертається до кожного водія. Чи то перевізника небезпечного вантажу, автоперевізника чи просто водія власного автотранспорту. Від вашої відповідальності, пильності та дотримання Правил дорожнього руху залежить здоров'я та життя людей і вас самих. Будьте відповідальними!

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також