У Мукачеві для дітей влаштували туристичну спартакіаду (ФОТО)

6
1

16 жовтня 2015 року Мукачівський центр позашкільної освіти на базі СШ № 16 організував і провів у два етапи туристичну спартакіаду «Злота осінь – 2015» для учнівської молоді нашого міста.

Метою проведення заходу було масове  залучення школярів до регулярних  занять фізичною культурою і спортом, підвищення результативності фізичної підготовки підростаючого покоління, пропаганда серед учнівської молоді туристсько-краєзнавчої роботи та визначення кращих команд у різних видах спорту.

Вихованці Мукачівського центру позашкільної освіти, що займаються у гуртках еколого-натуралістичного, науково-технічного, туристсько-краєзнавчого напрямків та учні шкіл міста змагалися у техніці пішохідного туризму та у техніці велотуризму. Всі діти із задоволенням долали перешкоди  на туристській смузі: навісну переправу, паралельні мотузки, траверс схилу та перешкоди на велодоріжці.

Всі присутні отримали безліч позитивних емоцій і вражень, а учасники змагань та найкращі команди нагороджені грамотами Мукачівського центру позашкільної освіти. Туристична спартакіада «Золота осінь» стане традиційною для учнівської молоді нашого міста.

Коментарі

V
vbcvb

ВАЖНО читать Всем!!!!! КАК платить за комуналку в 2 раза меньше (подробная схема)! ----- http://novinu.2sms.ru

Читайте також