У Мукачеві дорослих цікавить більше угорська, а дітей - англійська

18
1

Про це розповіли Мукачево.Net в Навчальному центрі "Поліглот", який вже 9 місяць активно працює в місті.

Розпочали тут якраз з курсів англійської, і майже відразу започаткували напрямок з вивчення угорської мови.

– Ми з колегою Ганною викладаємо англійську, маючи за спиною філфак УжНУ та навчання у British Council. Моя колега окрім всього тривалий час перебувала у мовному середовищі в США. Щодо викладача угорської мови, то це були дуже ретельні пошуки. Ми розглядали чимало кандидатур, але до кінця не були впевнені в жодній. Зрештою, познайомилися з Ніколеттою, яка саме шукала роботу викладача. Вона є носієм мови, тобто є етнічною угоркою і угорською спілкується в повсякденні. Разом з тим, має педагогічну освіту. І студенти нею дуже задоволені, а це найголовніше, - розповіла в інтерв'ю Мукачево.Net координатор центру Оленою Зубик.

Більше про роботу навчального центру читайте в матеріалі Навчальний центр «Поліглот» в Мукачеві: Головне у вивченні мов – це живе спілкування

Наразі у Центрі проводять осінній набір на курси англійської та угорської мови. Крім того, ви можете записатися на безкоштовну консультацію за адресою Мукачево, вул. Ілони Зріні 30. Тел. для довідок 0997983979.

Коментарі

КП
коментар про персонал ПОЛІГЛОТУ

Знаючи у роботі Ніколетту, дуже нею задоволена! Дуже добре і старанно навчає, знає,як зацікавити дитину. Навчала мого сина, я і син залишилися дуже задоволенні, а головне результат видно! Дякую Нікі!!!

Читайте також