У Мукачеві дві школярки потрапили під колеса (ФОТО)

16
11

Сьогодні, у Мукачеві на вулиці Ужгородська, біля будівлі "Юний технік" сталося ДТП.

Як повідомляють очевидці, водій авто марки "Фіат" їхав на великій швидкості. Екстрено загальмувавши, скоїв наїзд на двох дівчат (одна з них на фото у фіолетовій куртці).

Школярки отримали легкі тілесні ушкодження. 

Офіційну версію чекайте згодом. 

Мукачево.net

Коментарі

Ч
Читатель

Главное что детки живы... Надо лежачие полицейские поставить, тем более там школа... Каждый из нас может оказаться в такой неприятной ситуации,никто не застрахован...Ведь нашему народу проще всего обсудить человека,облить грязью... Бог ему судья,а не мы. Лучше бы каждый сам за собой следил и за своими поступками...Ведь водитель не скрылся с места преступления,как это делают большинство(а потом их дела внезапно закрываются)! А где гарантия, что именно с Вами такое не случится???

П
Прокурор

Цікаво скільки зароблять на цій справі слідчий з експертом і прокурором?

Ч
Читатель

А дети то по переходу шли!!!! Вот урод!!!!!!

М
Місний

То станція Юних техніків на Ужгородській де був колись "Барвінок".

Ф
ф-д

Де там "Юний ехнік".Хоч правду пишеть.Це певно школа№5.

ВМ
Водій міста

З недавних пір активно користуюсь автомобілем і дивуюсь менталітету деяких водіїв... Хтось, на великій швидкості, випереджає всі автомобілі створюючи аварійну ситуацію, а потім з тими-ж автомобілями стоїть на світлофорі. Питання: навіщо так "літати" ? Тим паче в центрі, тим паче біля школи. Або сьогодні вранці по вул. Валенберга утворилася пробка з автомобілів виїжджаючих в центр, а один герой на великій швидкості намагався випередити цю пробку по зустрічній смузі, по якій власне я і їхав... прийшлося йому давати задню... От не розумію цих людей, якщо вам так необхідна швидкість - так поїдьте на автодром, або аеродром, або в будь-яке місце де ваші дії не будуть загрожувати життю інших і "літайте" на здоровя ризикуючи власним життям.

С
Свідок

42 метри зафіксований факт який занесено в протокол ДАІ. І тут не шутити треба а задуматися, що завтра на місці цих дітей можуть бути твої.

Ш
шофер

урод бля, коло школи літати... там жеш дофіга дітей ходить, козел.

.
...

шось то свідок говорить неправдиву інформацію, правду кажуть: недочув недобачив та треба добрехати!!!

С
Свідок

Питання: якщо тормозний шлях у урода 42 метра то з якою швидкістю це чмо їхало в центрі міста?

.
.

недавно авария була пожоще,коли на Ужгородськив,машина пробила в доми диру,ну всьо замяли и мовчок,яки люди так и афишують.

Читайте також