У Мукачеві фарбують "зебри" у час-пік (ФОТО)

10
17

Сьогодні, 6 вересня дорожники почали відновлювати пішохідні переходи на мукачіських дорогах. Наразі перекрито частину вулиці Мира.

Як повідомляє газета "Наша справа" малювати "зебру" дорожниками приспічило у час-пік, коли центр міста заповнений автомобілями. Цими роботами займається фірма, засновником якої є Закарпатська облдержадміністрація.

Коментарі

ДМ
Дід Мазай

добре роблять бо до магазину БАРВИ що коло автовокзалу за бутилкою і перейти не можна було всі ті авто мішали

В
вариш

Долбойоби!

М
мкчв

Шося возмущаєте? В робочий час на роботі пахати треба а не возитися по варишу. У них между прочим тоже робочий день. Най фарблять!

Д
дпс

страна дураков пробки наделали идиоти бидло как балога говорит ночью красте шакали

В
ВОДІЙ

МОЛОДЦІ!!! День потерпимо, але іде осінь-це для нас водіїв та пішоходів. Тільки, щоб та краска якою малюють не була за 20грн./літр а списано 460грн. мінімум. Бо тоді дійсно нас дуже дурять. Подивимось через місяць.

М
Мда

Идиоты...

ДМ
до милицишти

добре шо вообще красять,но могли би се под вечир робити,або на вихидних,а не в час пик,коли вси на роботу,учобу,обид идуть!

2
222

Не ЧІПАЙТЕ БУБРЯКА він для свої робочих, щоб отримали зарплату буде робити і вдень і вночі, запитайте у нашої уже зовсім прогнившої та прокорупціонівшої до останньої крапки міської влади на чолі уже не дай БОГ новим мером, пишу з малої букви, тому що він ще ніхто і звати його ніяк (андрій балога)!!! РОБІТЬ ВИСНОВКИ ШАНОВНІ МУКАЧІВЦІ що і де нас чекає в майбутньому. ДЛЯ прикладу провезіться, якщо у Вас є ТАНК або БТР(бойова машина піхоти) по вулиці Пряшівській та по багатьом іншим вулицям міста.

Е
Еколог

міліцішто в Україні красять тоди коли є краска , а не коли тому час приходить

М
міліцішта

Держава ідіотів. Ну хто красить зебри у вересні? Березень-квітень? Нє, не чули:-)

ВА
Водії автобусів

А що пан БУБРЯК неможе зебри малювати вечором або вночі . Обовязково водіїв доводити до нервотрьопок, і так город загружений. Чи це робиться ПОКАЗУХА на город що щось роблять! В Європейських державах таке нероблять. Хто ДОЗВОЛИВ БУБРЯКУ перекривати вулиці.

QQ
QQrudza QQ QQshkovich

якщо уже поклали кільце біля епіцентра, то могли би і на перехресті джержинського-лавки -траса київ чоп.

9
911

Все как обычно раком :) Скоро начнутся морозы и осадки и тогда начнут латать землей дороги...вскрывать трубы под землей и заниматься прочими глупостями. Сани надо готовить летом...

!
!

А там де особо потрібно на трасі Київ_чоп біля Красної гори вже ледве видно ту зебру!

З
зебра

А то. ГРОШІ МЕРІЯ дала!!! А ВИ НАРОД - терпіть бо мені сказали! Усі ХАЙ бачать. що МЕРІЯ - все для ЛЮДЕЙ!!!

Д1
до 1

истинно)

1
1

се Мукачево детка

Читайте також