У Мукачеві горіла "Говерла". Поліція відкриває провадження (ФОТО)

19
6

Повідомлення до правоохоронців надійшло сьогодні 13 вересня вночі, близько 023:20 години від рятувальників. У повідомлення йшлося про загоряння магазину "Говерла" у мікрорайоні "Черьомушки".

Як зазначили правоохоронці Мukachevo.net на даний момент на місці працює слідчо-оперативна група. Правоохоронці вилучили пожежне сміття, яке відправлять на експертизу.

Вогонь пошкодив алюмінієві жалюзі, автоматичні двері, від вогню вибило скло. Пошкоджена вивіска магазину та напис.

Попередня правова кваліфікація ч.2 статті 194 ККУ, умисне пошкодження майна шляхом підпалу.

Дивіться також: В Ужгороді підпалили авто

Коментарі

О
Олексій

СІЧ вроді пару разів палили, далі Firenze іноземця палили, потім ALMA кілька разів, тепер Goverla. Співпадіння? Мусора прекрасно знають ко і шо... доста потрясти мєстних наркоманів і тих ко ся недавно откинув із зони.

В
Ваня

То Славіка магазин що алма має ?

М
Мукачивець

С начала СИЧ несколько раз пытались подпалить, потом бывшую Черемшину, а теперь до Говерлы добрались. В последнем подпале реально могли бы люди еще пострадать живущие над магазином.

Ч
Читач

Справу треба перекваліфікувати на "териростичний акт", оскільки вогонь міг перекинутися на балкони. Тим часом В.І. у фейсьуці пише пости по зошити з історичними постатями, звертаюсь до СБУ. Шановний В.І., може час звернутися до СБУ хай наведуть порядок у вашому рідному місті? Що не день то підпал..

И
Иван

Дань просять походу. Не перший випадок коли шляхом підпалу тиснуть на людей бариги-безпредельщики під прикриттям панів полісменів

М
Мукачівець

Да і хрен з нима,досовськими чмирями

Читайте також