У Мукачеві горіла пекарня: Всі подробиці пожежі (ФОТО)

14
4

Пожежа на території пекарні, розташованої на вул. Берегівській, спалахнула 13 січня, близько 19:50.

В ДСНС Закарпаття розповідають, що займання помітили працівники пекарні, які почувши пожежну сигналізацію викликали рятувальників.

Вогнеборці вже о 20:04 вони локалізували загорання й не допустили поширення вогню з котельні на приміщення пекарні. Остаточно пожежу на площі 8 кв.м ліквідували о 20:35.

На щастя, обійшлося без потерпілих. Полум’я знищило твердопаливний і газовий котли, а також 2 куб. м дров.

Наразі правоохоронні органи встановлюють причину виникнення пожежі та суму завданих збитків.

Нагадаємо, ввечері 13 січня, на Мукачівщині згорів будинок.



Слідкуйте за нами у Facebook та Instagram.

Також підписуйтесь на наш Telegram та Youtube.

Дізнайся першим!


Коментарі

О
Олександр

Підтримую місного на 100%

П
Порошенко

Страшно це коли і правитель і нарід- недоумки. Доведено шостим.

Я
Янукович

Не страшно, когда народ считает своего правителя идиотом - страшно, когда правитель считает идиотом свой народ.

М
Місний

Пекарня в аварійному стані . Це якийсь жах. Антисанітарія , випадкові працівники , що далекі від поняття гігієни і акуратності . Власник Йовбак мав би привести ,цю історичну колись будівлю , в пристойний вид і стан . Поміняти шиферну стріху , так як це є азбест і він є надто шкідливим для людини . Привести прилеглу територію до елементарного охайного вигляду. . Викласти рівно бруківку навколо будівлі вздовж вулиць Берегівської і Шевченка. Повісити пристойну рекламу , а не фанеру . Чи барига ніяк не нажреться грошей ? Мало ? Про якість хлібо-булочних виробів і катастрофічне порушення технології виробництва , взагалі мовчимо , так як мовчать і самі безправні наймані працівниці(ки). Після цієї події , ще не ясно , що б було краще для цієї споруди і закладу взагалі . В ЄС ця б "канторка" ніколи б не відчинилася . Дозволу б ніхто з адекватних інспекцій не надав би ніколи . Міська Рада має звернути увагу на ці нехлюйства в Мукачівській ТГ і взяти це питання під контроль.

Читайте також