У Мукачеві готуються до модного дефіле (ФОТО)

9
7

Саме у ці хвилини дівчатам та хлопцям підбирають одяг, щоб завтра виступити на модному показі від Закарпаття Fashion-Fest, який відбудеться з нагоди другої річниці ТРК "Щодня"

 

За словами організатора Жанни Калинич, у показі візьмуть участь близько 20 дівчат та 7 хлопців. Разом з ними по подіуму пройдуться 15 маленьких діток. Наймолодшій дитині 1 рік і три місяці.
 
О 16:00 до моделей приїжджає ужгородський дизайнер Віталій Косовілка. 
 
Завтра дівчата та хлопці «позуватимуть» у вечірньому одязі, прет-а-порте, спортивному та купальниках. 
 
Організатори заходу обіцяють, в порівнянні з минулим разом програма буде більш скорочена, але динамічніша.
 
Нагадаємо, завтра, 18 травня у мукачівський ТРК «Щодня» святкує 2-річчя. На честь цієї події для жителів міста влаштовують цікаву програму: модний показ від Закарпаття Fashion-Fest, дотепне Comedy від хлопців з «Хватіло нє фантазії» та  шалену ніч знижок.

Коментарі

В
Витя

А я с девушкой был увидел классное платье о Киры Пластининой на показе и сделал любимой подарок!Показы во всех цивилизованых странах для того чтоб смотреть и покупать!Законы фешн пиара!Только некоторые "лохи" этого не доганяют!Девочки модели были красивые!

)
))))

а коли просто в магазині міряють одяг.і не купляють.??то він не ношений??дівчата одягнули продемонструвати одяг...Катя ти гоніш.а одяг і так не купиш.бо він там 100% для тебе дорогий0))

М
маша

автор статтьи правильно дзайнер - не виталий косовилка, а виталия!!!! - это женщина))))

А
Андріан

Десь я вже бачив цих дівчат, красуні, милі)

2
222

По любому покладуть назад, раз утігавуть, а пак най лохи го купувуть.

1
111

Підтримаю Катю

К
Катя

надиюся они то цуря назад магазин не покладуть а куплять соби бо я би не хотила то купити ношеное? то з щодня в магазини они ся одивають?

Читайте також