У Мукачеві готуються до велосвята

5
0

У суботу, 17 жовтня, о 12 годині в приміщенні картинг центру "Адреналін" відбудеться велосвято. Організатори заходу громадська організація "Молодіжні ініціативи Закарпаття", проект ЄС впровадження Транспортної Стратегії України, відділ у справах сім'ї, молоді та спорту. Партнери - Київська асоціація велосипедистів, магазини "Мотолюкс".

На Вас чекає багато цікавої та корисної інформації,конкурсів, сюрпризів, подарунків. Серед учасників буде розіграно головний приз від партнера свята, магазину "Мотолюкс" - новенький велосипед.

На жаль, через несприятливі погодні умови велозаїзд відміняється. Проте у програмі заходу буде багато інших, не менш цікавих, сюрпризів.

До прикладу,всі охочі зможуть пройти навчання у "велошколі",де можна ознайомляться з будовою велосипеда, навчаться налаштовувати його під себе, доглядати за двоколісним другом та проводити дрібний ремонт, технічне обслуговування.Також усі бажаючі зможуть взяти участь у захопливому велоквесті.

Отож, проведіть свій вільний час весело, цікаво та з користю - завітайте на наше велосвято, картинг центр "Адреналін", початок о 12.00

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також