У Мукачеві говорили про якість професійно-технічної освіти (ВІДЕО)

8
6

Матеріально-технічну базу покращити, фаховий рівень педагогів підвищити.

У Мукачівському професійному аграрному ліцеї ім. Данканича освітяни області говорили як покращити професійно-технічну освіту. 

Більше - у сюжеті М-студіо. 

Коментарі

М
Мукачево

На фраса ся свиня безграмотна в камеру хрюкать. А чудо ош іще не пяний у гузицю що пак ледво го дома як міх з гівном вивалюють жоні.

1
123

еге мого сосіда Райчинчя указали, та тот щи пацкун,таких лем держати, на пінзію Володьку иди, бочки умой бо вино треба збирати, та хімічити на Фестиваль, бо лем ти грошей мало, нич там ти буде доста

Я
я

ся політична простиутка добре гузицю лиже, йому у бурсі лижуть старі пердуни, то увін знає як то, привів я свого сина у бурсу учитися, а там самі пердуни старі лабами перемітувуть, а молодих ся свиня Ковбаско так гнобить,челядників порядних котрі му нич не носять, но нич Бог на небі вшитко видить та дасть му позаслузі.

М
Мукачівець

Ковбаско як свиня перепужена на камеру ледве пару слів звязав до купи. То йому не водяру сербати свиноті!!!)))

П
пту

а про якість вишої освіти мду не треба ставити питання? половина студентів ледве натягли, мало на коліна не ставли перед дітьми оби документи здавали у сю бурсу.

М
Мукачівець

Ковбаско Регіонал поганий пяниця дурна, і тут вже жопу лиже новій владі...він з людьми як з тваринами говорить, а тут із себе патріота робить...

Читайте також