У Мукачеві говорили про професії з дітками-інвалідами

11
0

Вже стало доброю традицією проводити профорієнтаційні заходи з дітьми-інвалідами, якими опікується благодійний Фонд допомоги інвалідам «Нове життя»(директор Марина Дашик).

Служба зайнятості не залишається осторонь від питаньщо турбують цих людей, приділяючи особливу увагу профорієнтаційній роботі з соціально вразливими категоріями молоді цим самим сприяючи у  вирішенні комплексу соціальних та психолого-, медико-педагогічних проблем.

22 травня 2012 року Мукачівським міським центром зайнятості проводилась чергова кількагодинна виїзна акція. Чимало присутніх отримали вичерпні відповіді на різноманітні питання.
 
Спеціалісти  розповідали про послуги, які надає державна служба зайнятості, спрямовані насамперед на посилення профорієнтаційної роботи серед молоді з метою вибору професії та  подальшого навчання в навчальних закладах міста та області. На допомогу молоді у професійному виборі в нагоді стали професіографічні матеріали.
 
Висловлюємо вдячність  адміністрації за можливість продемонструвати можливості виїзного мобільного центру профорієнтації.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також