У Мукачеві ялинку прикрасять пінгвінами, замками, дракончиками та літаками (ФОТО)

12
8

Сьогодні, 14 грудня, у методичному кабінеті Мукачівського міськвиконкому визначили найкращі ялинкові іграшки представлені всіма школами міста. Завтра їх вивішуватимуть на головну ялинку.

Подивитись на іграшки прийшли заступники міського голови Михайло Лабош та Ігор Запотічний, начальник управління освіти Терезія Тіба, начальник відділу молоді та спорту Володимир Уліганинець, директор Мукачівської художньої школи Сергій Кіреєв.

Іграшки були зроблені з пінопласту, пластмасових пляшок, картону, монтажної піни, дехто навіть не пожалкував віддати свою шапку для оздоблення виробу.

Компетентним журі було визначено 1 місце, 2 других та 3 третіх. Вимогами до іграшок були унікальність роботи, використання незвичного матеріалу, та оздоблення. Загалом школами було надано понад 300 яскравих іграшок, які завтра вивішуватимуть на центральну ялинку міста.

Переможців конкурсу оголосять 19 грудня під час святкового концерту. Всім дітям підготували цінні подарунки.

Коментарі

M
Mark

Замок - символ Мукачево!!!! Дуже гарний!!!!

P
picaso

Всі діти молодці, особливо сподобався замок, справді, ніби Мукачівський.

M
Margo

На мою думку, найкращою іграшкою є замок!!! Він ніби міні символ нашого замку Паланок. Також дуже гарними є рибка і ляльки)

М
Мауглі

На 3 фото красивые куклы. Они на елке могут выглядеть эффектнее рыбы. 1 место - куклы 2 -рыба 3- тот неясный персонаж у Лабоша в руках на 6 фото. тоже достаточно сказочный)

T
tamas

йой я не на цей сайт написав вибачте я за № 1рыба (золотая наверно)

T
tamas

я за то ош на 6-тій фотці висить під зірков бо овун взяточник.

Н
НеАдминистратор

Давайте устроим онлайн голосование по фото за игрушки по формату: 1-е место: рыба (золотая наверно) 2-е место: ёлка (из туфельного пинопласта) 3-е место: дракончик (зелено-желтый). Мое мнение. Молодцы школьники!!! Кто продолжит??? Активнее, мукачевцы!

D
dyr

Журі потрібно було вибирати з тих-же дітей.

Читайте також