У Мукачеві юні хулігани побили молодого міліціонера

13
10

Близько 7-ї години ранку в Мукачеві було скоєно напад на сержанта міліції, який йшов по вулиці Миру.

Спочатку молодий хуліган нецензурно лаявся на адресу працівника міліції, а далі накинувся на нього з кулаками. Розірвавши бушлат та зірвавши з правоохоронця погони, нападник утік.

Як розповів потерпілий, 23-річний сержант мукачівської міліції, зранку він  йшов до міськвідділу для заступання на службу. В самому центрі міста, на вул.Миру, на обочині вулиці була припаркована машина марки ВАЗ-2109. В автомобілі, окрім водія, знаходились ще двоє пасажирів, які, побачивши міліціонера у форменому одязі, почали його ображати, принижуючи честь і гідність працівника міліції.

Інспектор патрульної служби зробив зауваження юнакам, на що один із них вискочив з автомобіля і став бити міліціонера кулаками по обличчю, а коли той впав на землю, то продовжив лупцювати ногами…

Водії таксі, які стояли поряд, намагались зупинити юнаків, однак ті сіли до машини й втекли.

Після повідомлення оперативного чергового наряди патрульної  служби одразу були орієнтовані на пошук хуліганів. За кілька хвилин підозрювані були затримані на сусідній вулиці.

Хуліганами виявились мешканці Мукачева, які раніше вже потрапляли в поле зору правоохоронців, проте до кримінальної відповідальності не притягувались. Одному з підозрюваних 17, іншому – 22 роки. Свій вчинок хлопці пояснити слідчому не змогли.

Відомості про  подію  внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками ч.2 ст.345 Кримінального кодексу України (Погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу). Триває досудове розслідування, пише Наталія Машіко, Мукачівський МВ УМВС.

Коментарі

З
Закон

Гражданські моліться...вам торба!

ЛІ
ліда і роберт

з Вашого коментаря можна одм разу зрозуміти про примітивний склад Вашого розуму, так як Ви висловлюєтесь Бажаю Вам , щоб Вас непримінно ображали били в м.Мукачеві , а Ви після того будете бігти в "ментовку" бо Вам там винні відстояти Вашу "честь"(із=за таких як Ви нас не візьмуть в Європу бо ви є.... )

М
мукачівець

Треба закрити в КПЗ так биди як чортів, колись як побачили жандаря то ім бесіду відмовляло, а тепер сопляки ходять як битлота

Г
Гражданський

Чорти гражданські......бійтеся....ще лем начнеся!!!

ЯМ
Який мусор

таке і відношення

B
Bidoptr

І це тільки початок! Я палити меліцію на майдані то нормально! А як побили тепер то хулігани? Цого треба боло чикати! І це тільки початок!

З
знайомий

Херачити всіх мусорів)

ДР
до роберта та ліди

бидло вони, а не молодці! просто не виховані бики!

Г
Гість

для Роберта та Лиди Дурні ви і не лічитеся!! 23 роки і сержант -а з Армії в 20 років приходять сержантами,а він по всіх критеріях повинен був служити! А хто призиває до насильства то і сам рано чи пізно нарветься на кулак а потім буде репетувати- МІЛІЦІЯ де ВИ?

РТ
РОБЕРТ ТА ЛИДА

Молодці пацани так треба бити каждого мента в Мукачеві . Інтересно то шо сопляк 23 річний мент вже сержант як???? папа мама позаботилися заплатили за званіє чи файно попу лиже начальникам

Читайте також