У Мукачеві камери зняли, як 2 крадіїв "обчистили" квартиру (ВІДЕО, ФОТО)

23
15

До редакції Mukachevo.net звернувся мукачівець, він попросив опублікувати відео на якому камери відеоспостереження зафіксували двох невідомих людей, що обікрали квартиру у мікрорайоні Черьомушки.

За словами мукачівця, крадіжка сталась вчора, у понеділок 28 грудня, близько 09:10 години по провулку Мічуріна, будинок 3, що у мікрорайоні Черьомушки.

"Пограбування здійснено двома молодими чоловіками худорлявої статури. Зріст приблизно 170-180 см. Були одягнені у темний одяг. Один з грабіжників з рюкзаком. Грабіжники потрапили до квартири шляхом злому балконних дверей, а вийшли через під'їзд", - розповідає мукачівець.

Потерпілий зазначив, що з його квартири було вкрадено особисті матеріальні цінності та ювелірні вироби. По даному факту він одразу звернувся у поліцію з заявою.

Як видно на відео, втікали злочинці в напрямку вулиць Валенберга, Небесної Сотні (Артема), Драгоманова чи Ілони Зріні.

Можливо пересувались на автомобілі іноземної реєстрації марки Шкода Фабія білого кольору в кузові седан.

"Інші учасники угрупування у час пограбування пошкодили автомобіль моєї жінки біля ДНЗ #10 (в р-ні Черьомушки біля Китайської стіни) Всіх не байдужих прошу надати будь-яку інформацію стосовно пошуків злочинців за винагороду. Анонімність, порядність та винагороду гарантовано!", - зазначив мукачівець та надав свій номер для контактів: 099 350 37 03.

Разом з тим публікуємо відео, як крадії тікали з будинку:



Слідкуйте за нами у Facebook та Instagram.

Також підписуйтесь на наш Telegram та Youtube.

Дізнайся першим!



Коментарі

К
Кокі

Булше указуйте свої блатні хіжі. нам так легче на роботу ідти

ТР
Тупому редактору цього гімносайту

Не треба далеко ходити аби узнати ко ці два орлика. На цьому брехачово.нет вчора уйшла стаття про "охоронну" конторку зодіак де всі "охоронці" колишні мусора позорні. Майже газда квартири замовив у них охорону. Шах і мат слідаки. А судячи з того як "редактор" свинопас завидівський тре коменти під тією статтею він також у долі. Майліпший сайт майліпшого вариша з майліпшим мером

Р
Ропи

Идить до Артурки вин главный следователь

Р
Ролi

То Савчiн Евген 100 процентiв

ДІ
До Івана

А звідки інфа? Ачинь ти подєльнік? )

ПО
Пушкін Олександр

Укросомалі.

Н
Негер

То-то Зьоки из Станова из малым Клапатым Русланом а Мишо Курпиль чекав их на другому берези рички.

П
ПОдгоряно

Там крутиться Шока з наркошами Шока крав краде и буде Красти

Д
Да

Один із них тупить на відео двічі, то у дверях,,, то круг машини бігать)))))

Ю
ю

а тепер буде так - сі хлрпці подадуть у суд на газду, шо опублікував відео без їх згоди. Так як не рішення суду, шо то они обокрали, то се відео порочить їх честь і гілність. Мало того суддя може перевірити чи ся камера сертифікована. Тому газдови світить 2-а роки умовно. Суддя щи захоче узнати, чи бола наклейка "увага ведеться відеоспостереження". І чи дублювалася з балкона. Кіть ньи, то газда вообще влетів. Ще єдно, газда сюможе підтвердити походження свого майна? Ньи, тоди щи статті суддя му впаяє.

ШТ
ШО ТИ МАЄШ ПРОТИ ІРУСІ ШВАРДАК

ШОХА СКОРО ТОБИ У ДОПЛО ЗАЛІЗУТЬ І ТИ БУДЕШ МИЧАТИ ШОХА-ШОХА

ДШ
До Шоха

А при чом туй Швардачка? Що її у це діло втягувати?

Ш
Шоха

До Швардачки дурної скоро залізуть. Щи квартиру більше указуй у Інстаграмі

І
Іван

Єндовицький 1000% інфа. Має звезди на колінах. Тот чистить всі хижі в черьомушках... дуже му ся любить іти на діло нанюханим...

І
Іван

Такого бардака давно не було. Менти погані даже не пробують шукати, не хочуть заяви брати... Слідчий жалієся, шо зарплата в нього мала, а діл много.. і він нероб хоче другу роботу. шо це за реформа така? даже мелкі ворюги страх потіряли

Читайте також