У Мукачеві капітану Олександру Юзюку вручили медаль “Захисник Вітчизни” (ФОТО)

26
0

Вручення відбулось сьогодні, у малому залі виконавчого комітету Мукачівської міської ради.

Участь в урочистому врученні взяли перший заступник міського голови Мукачева Ростислав Федів, заступник міського голови, керуючий справами міськвиконкому Олександр Галай, а також військовий комісар Закарпатської області Богдан Череміський та військовий комісар Мукачівського об'єднаного військового комісаріату Ігорь Гусєв.

Ростислав Євгенович Федів привітав капітана Олександра Юзюка, який у складі 128-ї окремої гірсько-піхотної бригади брав участь в антитерористичній операції на Сході нашої країни і якого за виявлені у захисті державних інтересів особисту мужність і відвагу нагороджено державною нагородою — медаль “Захисник Вітчизни”. Він підкреслив, що міська влада підтримувала і надалі буде підтримувати захисників України, робити все для того, щоб якнайкраще вирішувати ті проблеми, з якими вони стикаються.

Також під час урочистої події з вітальними словами до нагородженого звернувся військовий комісар Закарпатської області Богдан Миколайович Череміський, який щойно повернувся зі Сходу і який, власне, і привіз нагороду нашому герою з його колишнього військового підрозділу.

Богдан Миколайович висловив окремі слова подяки міський владі за підтримку учасників АТО та співпрацю з місцевим комісаріатом, закликав і надалі допомагати військовим у їх нелегкій роботі, зокрема, в час, коли відбуваються зміни в комплектації військових частин і значна увага приділяється службі за контрактом, пише відділ з питань внутрішньої політики Мукачівського міськвиконкому

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також