У Мукачеві латають дороги, вкручують лампочки та садять дерева (ВІДЕО)

18
4

Бабине літо в розпалі. Хтось використовує останні теплі дні осені для відпочинку, а от мукачівські комунальники працюють по максимуму. Так, на Набережній днями встановили нові ліхтарі, продовжують латати тротуари та дороги, а ще місто стало зеленішим. В мікрорайоні Росвигово посадили 40 молодих сакур.

Мукачівські комунальники сонячні осінні дні використовують  по максимуму, каже перший заступник Мукачівського міського голови Ернест Нусер. Поки погода дозволяє,  працівники комунальних служб також латають дороги та ремонтують тротури. Тротуари на  вулиці Карпенка-Карого, Духновича, Ілони Зріні незабаром стануть зразковими. Їх викладають плиткою. А от вулицю Тургенєва вже заасфальтували. Вже зовсім скоро тут зявиться 75 парковочних місць. Ці місця для парковки призначені для відвідувачів дитячої поліклініки, які зараз залишають авто на вулиці Івана Франка, яка і без того перевантажена транспортом. Незабаром  стане ще комфортнішою Мукачівська набережна.  Вздовж дамби вже встановили нові ліхтарі, за день - два зникнуть і купи сухих гілок, які залишились після обрізки дерев. Подріблювальну машину восени використовують по максимуму. На набережній дерева обрізають, а в мікрорайоні Росвигово посадили нові. На площі Героїв Майдану  та вулиці Росвигівській з’явились молоді сакури. Всього висадили 40 саджанців

М-Студіо

Коментарі

ЖМ
Житель міста

А можете хоч раз в році прогрейдерувати (тільки нормально) вулиці в районі Б.Хмельницького, Брюлова, Коперника та ін. Чи там хай челядь сама лопатує?

АН
ага..вибори на носі це та "по-сімейному"

рпо

9
911

Повторюсь еще раз. Был сюжет про то что, в одном из дворов в Росвигове сделали дорогу, и тротуарные дорожки,мол все в шоколаде. В итоге,сделана только половина двора, и то та часть где машин ездит меньше (вьезд во двор так и остался как бездорожье). Вы сначала делайте а потом снимайте, на днях шел вечером по набережной,тьма тьмущая.

*
*/*

"Тротуари на вулиці Карпенка-Карого, Духновича, Ілони Зріні незабаром стануть зразковими. Їх викладають плиткою." Для цього потрібно ЯКІСНО викладати плитку, а не с*ала-мазала.

Читайте також