У Мукачеві ловили та штрафували фурщиків, які їхали через центр (ФОТО)

9
26

Попри заборону, вантажівки і надалі намагаються рухатись через центр міста Мукачева.

— Цього місяця вже складено понад десять адмінпротоколів відповідно до ч. 1 статті 122 КупАП»,  – повідомляє начальник  сектору з нагляду за безпекою дорожнього руху Мукачівського відділу поліціі Сергій Стежковий.

Сергій Стрижовий зазначає, що в центрі Мукачева забороняється рух вантажних автомобілів і причепів транспортних засобів з дозволеною максимальною масою понад 3,5 т (якщо на знакові не зазначена маса) або з такою, що перевищує зазначену на знакові, а також тракторів, самохідних машин і механізмів».

Так, наприклад, на початку тижня в Мукачеві поліцейські оштрафували водія великогабаритного транспортного засобу.  Чоловік, що перебував за кермом вантажівки пояснив, що не хотів їхати в об'їзд  та вирішив скоротити дорогу,  тому поїхав через центр міста не зважаючи на знак «Рух вантажного засобу заборонено». Поліцейські склали протокол на порушника. Наразі йому доведеться сплатити 255 гривень штрафу.

Дивіться як обмежувач на Данила Галицького в Мукачеві зупинив чергового горе-далекобійника.

Коментарі

И
Иван

Фурщики шановнi запрошую лiчно до себе додому. ТОДI може зрозумiете шо ви робите !!!!!

Д9
До 911

Ти дуже розумна!!!! Не тобi рiшати, фури будуть iздити допоки не буде асфальту на Пряшивськiй,бо товар стоiть набагато дороже та ремонт,нiж штраф, який простiше заплатить.

ДМ
До мена

Щось ти дуже розумним став, якщо маеш машину,то сядь та проiдся на таможню по пряшивськiй,то думаю зрозумiеш.

Ш
Шонi

Висновок: Як I зазвичай всiм все по...й, Це Мукачево!

9
911

до 77 Живу на М.Токаря!! Згодна на 100%!!!!! Прийд1ть, подив1ться як виглядають наш1 осел1 через про1зд багатотонних вантаж1вок!!! Ст1ни трясуться 1 тр1скаеться штукатурка!!! Ями на дороз1 так1, що й колеса можна Залишити в них!!!! 1 Н1КОМУ НЕМА ДО ЦЬОГО Д1ЛА!!!!! ШАНОВН1 ПОЛ1Ц1ЯНИТИ!!!! КУДИ ВИ ПРОПАЩДАЕТЕ ВВЕЧЕР1, КОЛИ РУЖ ВАНТАЖ1ВОК ПО ВУЛИЦ1 М,ТОКАРЯ СТАЕ НАЙ1НТЕНСИВН1ШИМ????? Може би пана Балогу поставити на пару годин - нехай подивиться що в1дбуваеться!!!!!!

Я
Яяяя

Добре шо у МВД проводять б**ть реформи!!! Чого у Укравтодорі їх не ПРОВОДЯТЬ????? Скоти б**ть!!! Слов нема уже на сисю жидомасонську банду

Я
Яяяя

А ще ліпше,най сядуть у тот ПРіУС що мають та хоть под 100 км проїдуться там оби мозги стали намісто дятлам!!!!!

Я
Яяяя

Наша поліція кроме складання протоколів на жебрака,котрий сегинь нерузумікся у світі,незнае більше НИЧ! Най підуть ті необразовані копи до тих хто відповідальний за такий жахливий стан об'їзної та там такий протокол мож написати Шо ДаЙ БоЖе!!!!

М
мен

По Ужгородськiй їздити не будуть!!!!

З
Закарпаття

Для чого взагалi там знак перед жд дорогою,коли там немае локомотива та нiколи не буде.А буде зроблено нормально об' iзну,ВСi фури будуть лише там iздити,а тепер нажаль лише будуть iхати через ДОСИ або Ужгородську, поки не буде асфальту, бо ремонт дуже тепер дорогий, особливо фури, думаю хто мае машини той мене розумiе,а люди кiпiш поднiмають,бо зовсiм не розумiють данну ситуацию з дорогою, чому тодi не перекриете рух ВiД МРЕВ до поворота на таможню.Слабоооо.

И
ИВАН

Шкода шо тут не мож викласти фото портрiсканоi плитки яка висить на воздусi, потрiсканого гiпсокартону I попаданоi штукатурки. У мене ущерба думаю на 2 тисчi зелёных минимум. А пани Балога, Роман I Федiв особисто знають про цю проблему I нiчого не роблять незважаючи на скарги. Цiкаво було б якшо хтось з них жили на вул Ужгородськiй чи iн.?????? Пане мер оклигайтеся нарештi.!!!!!!!!!

ПІ
Пршівська і поліція

Поліцейські хай ідуть сторожити знак "Стоп" по вулиці Пряшівській перед желізнодорожнім переїздом, а то там фурщики теж нарушають- не зупиняються на знак "стоп". Хай сторожать вулицю Пряшівську від переїзда до Флекстронікса і фіксують всі пошкодження завдані транспортним засобам нашою відремонтованою Пряшівською.

1
1672

Прошлий тиждень по вул Ужгородській спереді їхала поліція в сторону центра, а за нею дві фури. Я ще подумав " точно доставляють на штраф площадку ".

М
мукачівець

Ввечері фури їздять по вул.Коменського, потім повертають на Галицького і на кругову, а далі на міст. До речі, міст біля якоря має аварійний вигляд, дуже потрібний огляд відповідних спеціалістів, щоб не сталося біди як з мостом на Шулявці.

М
Мукачівка

Фури їздять ночю по вулиці Лучкая.Хати тріскаються від перевантаження.Асфальт постелили прошлого року,подивіться які ями.

7
77

Най стануть на перехресті І.Франка та М.Токаря ,там за годину 50 протоколів складуть

Л
Лоційови

А ви хочете сказати, що у Вені фури такі ж перевантажені, як у нас?

М
Мукачево

Давайте я перекрию фурою об'iзну та може щось почнуть робити.А тi хто зупиняе фури нехай проiдеться прiусом по об' iзнiй та побачать на своi очi, заодно нехай пройдуться тi у яких хати трiскають, тодi може будуть мати iнше ставлення.А пока фури будуть iздити там.

3
369

понад 10 протоколів, заробили аж 2500 грн, дайте ми жезл я за день 50 протоколів упишу

И
Иван

До Лацi. КОЛИ У НАС БУДУТЬ ТАКI ДОРОГI ЯК У ВЕНI ТОДI I ПРОБЛЕМ НЕ БУДЕ З ВАМИ , А ТЕПЕР НАЖАЛЬ ВИ НИЩЕТЕ I ДОРОГИ I ДОМА

М
Мадярка

У 2015 році обласний бюджет виділяв Мукачеву 12 мільйонів на ремонт “розбомбленої” Берегівської-об’їзної http://trubyna.org.ua/novyny/u-2015-rotsi-oblasnyj-byudzhet-vydilyav-mukachevu-12-miljoniv-na-remont-rozbomblenoji-berehivskoji-objiznoji-dokument/

Л
Лаці

Люди добрі а то поїзда їздять із квадратними колесами вагою понад 100 тон через варош то ваши хижі нетріскають????? В центрі Вени можна їхіти з фурою а ви тут Мукачево долбаноє знаками обклали.

И
Иван

Я iм скоро буду вiдстрiлювати колеса. А влада у нас виявился повний нуль.

Т
Точно

Е#али вони на балансі області

ДВ
до Віталія

Ви особисто готові заплатити за потріскані хати усім постраждалим від Вашої фури?

В
Віталій

Так зробіть об*їзну, мать вашу! Там їхати неможливо фурам...(((

Читайте також