У Мукачеві молоді поети читали авторські вірші, аби втекти «…від метушні» (ФОТО)

40
31

Поетичний вечір відбувся вчора, 21 грудня, о 19:12 у Coffee House.

Проект «Атмосфера» започаткував хорошу традицію квартирників.

Дійство побачили десятки талановитих закарпатців: фотографи,поети,музиканти. Поети: Віталій Попович, Діма Родіс, Евеліна Іванчо, Васса Хлопоніна, Юліанна Варивода, Оля Штих, Віталій Керестен, Діма Соловей, Мар’яна Бойко, Ксенія Горовенко, Степан Ач. Цілюди вже встигли зарекомендувати себе, як нова генерація поетів, а також Нікіта Сафронов, Андрій Кобаль, Стас Гребінець, Кирил Барахтянський, SG Band, Мирослава Вербищук, Сергій Паллаг.

Також, на заході були й місцеві фотографи, виставка робіт яких проходить у «Coffee House»: Габріелла Ільницька, Ліана Коваль, Андрій Девіс, Уляна Гейдарова.

Фото з соціальної мережі.

Коментарі

П
Помидор

Надихнуло. Реально надихнуло. Дало нестримне бажання творити і ділитись цим з людьми. Дякую всім, хто постарався зробити цей вечір як можна кращим

КФ
Ксюша Ф

Если нет критики значит все идеально, а если все идеально тогда уже нету к чему стремиться. Так что критика это всегда полезно)))

E
error

вам уже нема до чого придратися. завжди виникає якась критика..невже так важко залишитися при своїй думці?

КФ
Ксюша Ф

P.S. Хотелось еще добавить, а точнее отредактировать комментарий emigrantа не московский язык, а русский. Это так на будущие.

КФ
Ксюша Ф

Всем привет! Хотела тоже оставить свой комментарий по поводу данного мероприятия. Все было очень хорошо и даже лучше. Но это лучше было благодаря романтической атмосфере которую придавал саксофон. Только благодаря саксофону и виртуозной игре саксофониста вечер был просто изумительным. Но к сожалению после того как я посмотрела на сайте есть ли фотографии этого вечера. Я очень огорчилась((( как можно было не запечатлеть этот момент на камеру и не выставить в net. Просто ужас !!!!! Одним словом саксофонисту forever и respect, а организаторам на будущие хочется сказать не оставляйте не замеченными настоящих талантов.

К
Ксенія

Навіть якось образливо(

E
emigrant

взагалі такі заходи потрібні в місті, так як культурної програми в Мукачеві ніякої!! але як на мене були деякі недоліки.. мені здалося, що деякі автори були не підготовлені і декламували свої вірші невиразно , ніби читають їх вперший раз.. це було негарно і неперекнонливо.. а інша річ, котра не сподобалась це багато московської мови, ми українці і маємо пишатись власною мовою і творити на рідній мові!

E
emigrant

взагалі такі заходи потрібні в місті, так як культурної програми в Мукачеві ніякої!! але як на мене були деякі недоліки.. мені здалося, що деякі автори були не підготовлені і декламували свої вірші невиразно , ніби читають їх вперший раз.. це було негарно і неперекнонливо.. а інша річ, котра не сподобалась це багато московської мови, ми українці і маємо пишатись власною мовою і творити на рідній мові!

ЕІ
Евеліна Іванчо

Квартирників по стуі було вже 3.З кожним разом вони стають кращими за попередні,бо організаційні моменти стають досконалішими,вірші кращими,ми набираємося досвіду. Тут оприлюднити важко,оскільки вони є досить великими але от посилання на сторінку заходу,там знайдете і куратора-проект "Атмосферу" http://vk.com/kvartyrnyk_coffeehouse http://vk.com/public_atmo5fera

С
Слов"янин

Важко судити однозначно про цей захід. Для початку потрібно ознайомитись з творчістю молодих поетів, а потім робити висновки. До речі, чи не може автор даного матеріалу оприлюднити найбільш типові вірші, що прозвучали на зустрічі?

ЕІ
Евеліна Іванчо

Мені хочеться скзаати,щоемоції від такого не можна передати! Мені радісно,що ми змогли зацікавити прийти таких людей,які я не думала,що прийдуть! О це для анс досягнення! Для нас приємно показувати і ділитися з людьми нашою душою! Адже можливо це допоможе і надихне їх! Я б хотіла запросити на наступний квартирник тих,хто не був цього разу(особливо їх) щоб вони еперконалися,що це гарний захід! І дякую тим,хто прийшов і нас підтримав) Ми робимо ці квартирники не задля власної слави,а задля задоволення!!

ЕІ
Евеліна Іванчо

Дорогі коментучі! Мені шкода,що Ви не змогли оцінити такий захід! Я гадаю,всі хто виступив були талановитими.Кожен з нас особистість,яка творить. Легко говорити по той бік екрану про бездарність,якщо сам не пишеш,чи не так? І власне,чимаєете ви право судити? Ми не насильно запрошували туди.В групі заходу Ви могли проситати вірші,інформацію про захід-вирішувати чи "вшанувати" своєї присутність Ви могли. А про"покурити"-тут ми закрити двері для тих зхто курить не могли,незважаючи на те,скільки їм років.Якщо їм продали сигарети-то про що далі може йти мова?!! І насправді,ми не рахуємо себе БОГЕМОю,ми просто ділимося з людьми своїми віршами,музикою,фото. Ви можете переглянути на You Tube наші виступи з вартирника,перші ніж судини і ображати когось. І знаєте,перш ніж обража когось такими "голосними фразами" подумайте:ми не влаштовували п*яну оргію,не займались привселюдно якомимсь непристойностями-всього лиш влштували творчий вечір!

Б
БЕЗДАРЬ

Баааалін,мені відкрилася таємниця ВСЄЛЛЄННОЇ,АйТІ гуру мене просвятив) Надалі буду знати про ПРОКК) McMurphy тож цей захід був спрямований для тих хто пише вірші,і в коменті я просто продовжив цю тему)Вася,ти запутався) max payne не ображайся,то мій завтик)Думав ти і McMurphy одна людина.Бувало, навіть на цьому сайті, що людина дискосує,а потім коли починає НЕВИВОЗИТИ змінює нік,і гадить від іншого імені. Частіше всього це люди які приковані до монітору,їхнє життя і спілкування це інтернет.А сам захід був чудесний,цінителі отримали те за чим прийшли,а підлітки про яких всі так палко говорять Ну курили,ну матюкались,виростуть порозумнішають.Можливо потібні заходи і виховають в них естетичні мотиви.Це не та причина із-за якої потрібно зливати все в унітаз)

Б
был

известно, такие посиделки...будут по крайней мере раз в 2 месяца точно..может и чащще, в следущий раз ..будет немного грондиозней и лучше..но все секреты не будем росскрывать сразу)) вот так вот)) и будем стараться вылезти и за пределы Мукачева... )

MP
max payne

дякую, Был, а Вам не відомо чи будуть такі посиденьки частіше? або хоча б на біс?

Б
был

хех...Макс Пейн , никто тебе ничего не говорит, а говориться людям,которые говорят что те люди которые выступали бездари, хотя сами ничего толком сами и не умеют... там было очень шикарно..было 20 выступающих. пишло 70 человек посмотерть..было немного тесно, но было уютно...и интересно, много поэзии, музыки, всё было на высоте..кому было не интересно сидели на первом...так что..

MP
max payne

Хехе, McMurphy, ПроКК, він такий, об"єднує одним словом) А щодо агресії чи лагерів...мені здається, я не сказав жодного образливого слова, як спочатку і сказв, жалію, що мене там не було. А тут піднявся такий галас, поділіться позитивом, хлопці, я тільки за

Б
был

ребятя, если вы сидели на первом этаже и слушали 15-летних детей как они матюкаються и смотрели как они ходят курить , то вы не на то попали... а вы пробовали подняться на второй этаж?? чувак эти люди не постеснялись выйти и людям россказать о личном.. о живом,они молодцы, талантлевы, а что можешь ты?? я тоже тут могу писать, а выйди на сцену, ни один из участников не считает себя пупом земли как ты, вот это талантлевых людей розличает как от тебя

M
McMurphy

Відкрию тобі одий секрет - Майже всі користувачі інтернету які користуються послугами компанії ПРОКК мають одну айпішку. власна айпішка коштує грошей тому майже всі від неї відмовляються, і не дивуйся якщо побачиш багато коментарів з йпішки 195.16.79.xxx. Ми просто користуємося послугами одного і того ж провайдера!!!! Замість того щоб вірші писати подумай краще над своїм інтелектуальним розвитком - "талантіще"!!!!!

Б
БЕЗДАРЬ

Макс Пейн або Мак Мерфі,ти хоч би посоромився) Спочатку ти за, а потім лагеря поміняв) Ти ж палишся,АйПІ номер залишається тойже, як би ти не шифрувався) Шопопало шоу блін)

Б
БЕЗДАРЬ

Привіт усім,привіт і бовдурам і людям. Привіт також вельмиповажним суддям, Отим, яких і духу там не було Але потеревенити ТІ відкривають дуло. Середній палець ВАМ з повагою покажу І з посмішкою на вустах ВАМ вірш роскажу. Про те як на "пропеллері" вертів Я ВАС, після таких ганебних слів. =)

M
McMurphy

Що ж ви "поетів" цензурою захищаєте???? Верніть коментарі!!!!

S
Sergio

Все було варте уваги!

M
McMurphy

Ніхто і не каже що ідіоти не можуть писати вірші і грати на муз інструментах, навчити можна любого. Ідіотизм заключається у тому що бездарні люди вважають себе творчими і талановитими. На вашому шабаші от сили було не більше 1-2 творчих людей це в кращому випадку, а зазвичай всі ідіоти із завишеною самооцінкою!!!!

ВМ
Вербищук Мирослава

Я не вважаю,шо саме через "15 річних дітей",які курять і матюкаються потрібно й інших присутніх називати "підарасами" і "шлюхами". Про яке богемне життя ви говорите? в мене взагалі виникає така думка,що такі коменти пишуть ображені,які так і не змогли виступити на цьому заході. Шановні max payne та *, не розумію ,чому ви так агресивно відгукуєтесь про квартирник?? в нашомі місті це поки шо новинка і вважаю,шо з кожним разом ці заходи будуть вдосконалюватись!

H
Happiness

Було дуже круто. Дякую всім віступаючим за хороший творчий вечір. Також хочу звернутись до *. Якщо б насправді вони були "ідіотмами", як ти пишеш, то я не думаю, що вони б спромоглись писати вірші, грати на муз.інструментах та співати.

MP
max payne

я і сказав - ВИГЛЯДАТИ богемно...

MP
max payne

хммм...певно, що ні, дякую, що відповіли на запитання. Думав, щось варте уваги, а виходить, намагалися поети виглядати богемно і не більше, ех

*
*

Сидів!і ніякого враження не отримав!діти 15 річні постійно виходять покурити,матюкаються-це нормально?

MP
max payne

а ти там був, щоб так казати? я особисто жалкую, що забув про таку скромну подію, все ж таки в Мукачеві не так часто відбуваються заходи, що об"єднують молодь, в нас крім як в кіно ніде податися. Хотілося би побільше коментів від тих, хто справді сидів там за столиком :)

Ц
Цвирька

О НИХИРА СОБІ,З ТА СЕ ЦІБЕРЕ ІЗ ТОВТОМ, ТО ТОТІ ШО У КІНО БАВЛЯТЬ, УЗЯЛИ ПЕРШОЄ МІСТО У ФРАНКІВСЬКОВИ!!!! ТРЕБА БОЛО ВЗЯТИ ДАЯКІ АВТОГРАФИ!!!!!

Читайте також