У Мукачеві муніципальна поліція штрафує безсовісних водіїв-порушників (ФОТОФАКТ)

8
18

Муніципали мають право виписувати квитанції не чекаючи водія автомобіля.

На усіх порушників правил паркування чекає штраф від 255 гривень. Також слід зауважити, що муніципальна поліція має ширші повноваження ніж патрульна у відношенні порушників правил паркування у місті, адже за законодавством патрульні не мають права виписувати штраф без присутності водія чи власника автомобіля.




Коментарі

І
Іван

Я працюю перевізником недавно замовили мене для переїзду в місто Одесу, загрузка мала бути в пішоходів зоні в назначений час я прибув за адресою, замовник відкрив мені шлагбаум, і я заїхав.Після приблизно години завантаження приходять муніципали і починають на мене складати протокол ніби я сам заїхав в пішохідну зону, причому ніякі доводи шо сім’я переїжджає в друге місто для них не причина, в результаті маю штраф. Скажіть ви люди чи овочі в яких нема нічого людьского!!!!!!

ЗП
За правду

Тож правда , що вин на бюджетному бензини издить по своих справах , 100% , жмдяри своих грошей мало

ЗП
За правду

Чого удали коменти шо Роман параша у який гниють муниципали????,,

Ю
ю

майте совість, то ковдуші (інваліди). Кіть не за станом тіла, то тоди душі, але точно є неповносправними. Просто, ко їм дав посвідчення водія, кіть они неадекати? НАВІРНО, браття по розуму.

ДЩ
До щщщ

Таким як ти 'баранам' потрібно давати виправні роботи, у вигляді прибирання міста, тоді порядок дійсно буде.

Щ
Щщщ

Спокійно можете не сплачувати штраф. І нічого не пред'являти на вимогу муніципалів. В них нема жодних юридичних прав. Вони повинні слідкувати за чистотою в місті, мусор і т д. Просто їх ігноруйте.

М
Маргінал

Короче, ціцяти вам а не алімєнти

S
strijko

Дубрі би було не лем уписувати штрафи, а ще капчі на колеса ставити , такі гамішні з сигналізацією голосом осла чи барана. Кіть зламає капчу , ще єден штраф за порчу муніципального газдівства. І варишові копійка цяпне і розумнішими стануть через місяць-два.

М
мукачівець

Через відсутність законодавства, яке б регламентувало діяльність муніципальної поліції на загальнонаціональному рівні, деякі місцеві правоохоронні структури стають інструментом в руках нечесних чиновників. Існує ризик, що муніципальних правоохоронців будуть використовувати в не зовсім законних операціях. У зв’язку з цим у ЗМІ досить часто спливають скандали за участю муніципальної поліції. Так, в Мукачеві її використовували для боротьби з бізнес-конкурентами

ДН
до нижньої марги

марга тя висрала..а закон є закон..інакше я тобі чорте завтра шишку в очко засуну..а суддюкуплю.бо я так хочу..тоді завиєш і побіжиш заяву писати ПО ЗАКОНУ..а не бо тобі так захотілося..ти ГНИДО ТУПА

Й
Йончи

Чом ся не бідкаєте же вам сигінятам не є де свуй трактор запарковати Каже «не мають права писати» Ціцяй лімбув марго

К
Коломбо

22:16, iмбецил, ти статтю читав? Де вас таких даунiв рожають, в Чорнобилi чи шо.

!
!!!!

Давно пора!!! А ще на переходах пішоходних якось тих горе водіїв фіксувати і штрафувати, а то ідеш і каждий раз думаєш чим то закінчиться, бо через один не хочуть зупинится на пішоходному переході

І
Іра

Відробляють мізерні зарплати забрані з бюджету містян

М
Мусора

Підaра cи

7
777

Правильно, олени уже задолжали!

Х
Хтось

Ганьбили би ся!

БМ
Баба Моріка

Паскуді ЄДНІ!

Читайте також