У Мукачеві на 3 заасфальтовані вулиці стало більше (ФОТО)

13
13

Крім цього, працівники комунального підприємства «Ремонтно-будівельне управління» висаджують квіти в центральній частині міста.

Згідно повідомлення управляння міського господарства, на минулому тижні завершено влаштування асфальтобетонного покриття на трьох вулицях, а саме: вул. Маміна-Сибіряка Дмитра, вул. Коперника Миколи та Пісарєва.

А на цей тиждень, якщо будуть сприятливі погодні умови, заплановані роботи по наступних вулицях: вул. Ракоці Ференца II, вул. Сурікова Василя, вул. Хмельницького Богдана, вул. Брюллова Карла.

Загалом за два тижні в Мукачеві працівники підрядної організації вже заасфальтували 7 вулиць. Нараз тривають підготовчі роботи до асфальтування ще 6 вулиць.

Заасфальтували: Андрія Коцки, Йосипа Гавелки, Михайла Балудянського, Ференца Ліста, Набережна, провулок Набережна та Ярослава Гашека.

Читайте також: З понеділка мукачівці їздитимуть в громадському транспорті по 5 гривень.

Коментарі

ДП
До Павла

вул. Корсакова по документам вже асфальтована.

В
Василь

Де вулиця сурікова Василя ? Гугл не видить є така вулиця?

М
мешканець

Вул.Кошута практично в центрі,розрили і коцка пропала .Тепер вся в болоті і ямах - крива коса.

М
Микола

Для цікавих... вул.Маміна-Сибіряка заасфальтована дуже підозріло, я такого ще не бачив...Міська рада зверніть будь-ласка свою увагу на цю вулицю. Там щось нечисто...

В
Васьо.

Редакція пишіть правильно не вулиці заасфальтували,а частини цих вулиць.Бо на цілу вулицю видно не хватило асфальту...або???

7
777

Пісарєва - то вже Токаря!!! самісьте писали так))

О
Олег

а Берегівська об"їзна?

В
Вдячний

Дякуємо мерї за ремонт вулиці Коперника!Перший раз, за час існування, вулиця отримала асфальтобетонне покриття!Балога-респект і уважуха!

Б
Б.Хмельницького

Надіюся і чекаю. Другі вулиці теж потрібно ремонтувати. Наша чекала чергу у більше ніж 45 років. Не підведіть.

Ш
шнр

шайбу заавальтуйте бо перекриеме трасу

Р
Росвигово

А вулицю Митрополита Володимира чому не включили в цей список ????????? Чи може там не треба роботи, а саме ці потрібно.......................

П
Павло

Римського корсакова треба трошки полатати. Діти 20_го садочку пилюкою дихають

П
Проживаюча

Дякуємо за заасфальтовану вулицю Коперника.

Читайте також