У Мукачеві на авто розвалився будинок (ФОТО)

17
23

Сьогодні, 31 грудня, о 12.25 у Мукачеві на вулиці Габермана и Мункачи 2/16 розвалився будинок, який розбирали працівники.

Конструкція, вже позбавлена частини елементів, не витримала, і грудою з цеглин та штукатурки посипалась на припарковані біля будинку авто.

На місці працюють правоохоронні органи та МНС. За попередніми даними постраждалих нема. 

Коментарі

Г
Гість

Пішто, ви праві на всі 100! Там файний шматочок землі хось ))) відхопив!

Д
Діна

У неділю їхала з центру в Росвигово на маршрутці.Коли маршрутка там зупинилася, побачивши той будинок у напіврозібраному вигляді- зразу промайнула думка, що впаде він.На слідуючий день виходить впав. Побачила фото, аж моторошно стало...Добре, що нікого не вбило...

S
Stas

McMurphy ти у годину пік пробував заїхати на парковку? Нє? Но та раз попробуй туда вообще проїхати! Тут аби заплатити нещасні 2 грн треба собі ще нерви псувати і час витрачати. Аби на стоянку щодня можна було комфортно заїздити, необхідно знести один ряд магазинів по вулиці. Інакше ну ніяк, особливо коли мікроавтобуси пхаються, а бидло паркує на узбіччях і тротуарах.

M
McMurphy

Нагородіть тоді водія званням героя України за то шо його жлобство спасло життя людям. і не прикривайте своє мудацтво і необразованість великою метою - спасіння людських життів. Скажіть прямо і визнайте шо зажлобили 2 грн на стоянку і припаркували машину там де її стіна найшла.

T
Test

Той, хто пише, шо так водію і треба - повний мудак. Якби він там не поклав машину - там би стояли люди чекаючи автобус. Не знаєте шо написати? запхнійть свій ротовий мяз у очко і сопіть у дві ноздрі. Ок? А по поводу капота... мало поцарапало, но не сильно, ремонту підлягає, міняти не треба.

M
McMurphy

Водія погубило жлобство!!! його нішо жаліти як не прикро визнати але якби він заплатив 2 грн цього б не сталося. А з іншого боку дуже цікаво для кого усердно розбирають ті старі бараки, нехтуючи правилами техніки безпеки. Враховуючи що на сайті про власників нічого не сказазано смію предположити ош то нова фазенда "суперсімейки"!!!!

Ю
Юра

непокоцало нихуя капот туарегові! я сам відів на свої очі

А
Автовласник

Жаль "Таурег" Яцканича... покоцало порядно капот....

П
Пішто

Ко повість ко купив цей елітний шмат землі і за яку ціну, бо в нас в Мукачеві все робиться тишком нишком, з так званим аукціоном десь у подвалі, хоча людей це влаштовує, то най буде так ідалі. А в принципі, що робити кіть гроші всі в пару сімей в руках як і в цілій державі. Та ко так дебільно розбирає старі зданія з вальків ?!

П
Пітьо

То будинок кантори бувшого міського ДРСУ. На початку вулиці Купальної (біля кафе "У цімбора") стоїть знак "зупинка заборонена" і біля кантори він ще діє. Так що водій стояв у ЗАБОРОНЕНОМУ для паркування місці. Як і водій вцілівшого авто білого кольору. Автобусна зупинка знаходиться якраз за тим білим авто. Думаю, що з пішоходів не постраждав ніхто тому, що авто стояло частково на тротуарі, унеможлививши пересування по ньому пішоходів. Так само з порушенням Правил паркуються авто по вул.Габермана, адже зідно Правил паркуватися на тротуарі дозволено лише там, де є відповідний знак і відстань між авто і стіною має бути НЕ МЕНШЕ 2 метрів. Часто біля ринку бачив, як жінки з дитячими колясками змушені виходити на проїзжу частину, бо якийсь порушник майже впритул до стіни припаркувався. ДАІ- шники чомусь таке порушення "не бачать". Всевишній "побачив" і покарав нахабу.

В
вася

Спеціально для "Водій" - якби там не була припаркована машина, на тому місці стояли би люди і чекали би автобус. тому краще помовч. Машина то лише залізо, люди живі це саме головне. А огорожі і попереджувльних знаків там не було. Їх встановили після обвалу, а також тимчасово під час робіт по розбору.

Г
гість

за пару хвилин до цього я стояла на тій зупинці і людей там було море,добре шо хоч живі всі,а то б мали новий рік(

В
Водій

Шановні, знак заборони парковки стоїть, приміщення було огорожено і явно видно що воно аварійне... Та ні, всеодно потрібно було поставити машину, та ще і майже на переході пішохідному!!! Коли ж ви навчитеся порядку якогось елементарного???

В
вася

там э знак стоянка заборонена 4-5м від 15-ки

А
Андрей

водителю "подарок на новый год"...

S
Sam

До речі, на цьому місці зазвичай стоять люди і чекають автобус... там негласна автобусна зупинка, де зупиняються як міськів автобуси, так і сільські. Це щастя, що там були припарковані машини, бо якби там не було машин, там 100% стояли би люди, які би очікували на автобус.

Ю
Юра

тоарегу нічо тіки обломки на капоті маленькі но його не покоцало, сам це бачив бо був припаркований 20 метрів від цього місця...

Д
для111

Там нема такого знаку.

Ч
чали

а но всьо ясно файний кусман землі біля ринка та думаю там буде гарний щодня 2

1
111

неподскажете там якийс знак стоїть? но тіпа зупинка заборонена.???

BG
BuLachi Geyzo

добре што люди усі жіві пуд новий рук , а то мелоч !!

М
мук

а на тот Туарег рядом ничого не впало?)))))

НР
Наша раша..

наверно розбирали здание Равшан и Джумшут. Нашанике дасть им мандюлей.

Читайте також