У Мукачеві на гарячому затримали трьох любителів порошочку

8
1

Двоє жителів Мукачева віком 27 та 48 років десь роздобули синтетичний наркотик амфетамін і вирішили на цьому заробити. Знайшовся і покупець на дурман-порошок—молодий житель Ужгорода.

 

 Зустріч призначили вечірньої пори на одній з вулиць Мукачева. За 15 грамів амфетаміну наркоділки сподівалися вторгувати 1500 гривень. І все б у них  «вигоріло», але про наркообурудку стало відомо працівникам міліцейського відділу по боротьбі з незаконним обігом наркотиків. Залучившись фізичною підтримкою бійців спецпідрозділу «Беркут», «бнонівці» затримали усіх трьох молодиків під час реалізації даної партії амфетаміну. Гроші та наркотичну речовину вилучено.
 
Того ж дня на іншій вулиці Мукачева в поле зору правоохоронців потрапив  30-річний житель міста, в якого знайшли та вилучили один грам амфетаміну. Тепер «бнонівці» зясовують канал надходження до Мукачева цього наркотика.

Коментарі

ОП
Олег Полажинец

Как известный закарпатский автожурналист: хочу поделиться своим опытом и надеюсь: он поможет хоть одной заблудшейся овце! Сам в свое время обожал халявный герыч и постоянно курил коноплю. Благо, в Мукачево с ней проблем нет... Завязывайте, хлопцы, с наркотиками!

Читайте також