У Мукачеві на Івана Франка пролунав вибух, на місце виїхали всі спецслужби (ОНОВЛЕНО)

36
14

Про це Мукачево.net підтвердили у правоохоронних органах міста.

За попередньою інформацією до міліції поступило повідомлення про вибух у кінці вулиці Івана Франка. На місце відправилися всі спецслужби, рятувальники, медики, пожежники та опергрупа.

Як згодом повідомив речник закарпатської міліції Олег Подебрій, там на місці чоловік посварився з дружиною. Та, напевно задля додаткового аргументу у сварці, дістав невідомий на цей момент предмет та кинув його до озера. Пролунав потужний вибух.

Озеро знаходиться біля полігону на околиці міста Мукачева, вулиця І. Франка.

"Щодо цього чоловіка: Він зараз перебуває в міцних обіймах «зеленого змія», в минулому проходив службу в Афганістані, на початку цього року прибув до дому з зони АТО.", - розповів Олег Подебрій.

Коментарі

?
?????-???

До ****: сам баран.

1
123

Анонім правий, то реально довбень чувачок. А кинув він гранату яку привіз походу з АТО. І грозив він нею своїй жінці. Тож мля було в АТО та тепер герой. А ті ко виправдовує шо нич тіпа мало упив, то ви знаєте кібо когось із ваших знайомих тою гранатою (або шо там пак виясниться) захерачило то шо би ви пак сказали? А по друге - ті гандони які везуть з фронта сюда зборю і продають, то коли когось із ваших рідних пак нею укладуть, та наверно пак лем думати будете. Й*б вашу фурашку, чи ви такі безмозглі вояки тоди ліпші терористів. Будьте ЛЮДЬМИ - думайте в першу чергу шо робите. І поступайте по людськи незалежно від статусу.

1
123

Така мразь як він виживає і в Афгані, і в АТО, а молоді хлопці, яким би лиш жити померають...

А
анонім

люди не знаете не треба усяку хуйню писати тот за кого іде речь настоящий долбойоб причом там така ціла сімейка пустота пяниці і наркомани то я говорю як іхний сусід.який нахуй герой які героі така і держава.

ВМ
Візьміть мене редактором

Додому пишеться разом

ДП
До пороха

Афган,АТО Злидні,Безробіття незабезпеченість ви ще дивуєтесь що ці люди ще не покінчили життя самогубством ? Хто був там ніхто нормальним не залишиться, покалічили ЛЮДЕЙ,після Афгана міцні обійми наркоти були ,зараз сходіть в дискотеки,,,там не міцні обійми а наркота і все інше для привілегійованих синків нашої "єліти" під опікою наших доблесних. Або зато ми склали протокол ! Показники треба !!!! Напросто ганьба !

Г
Галичанин

Залиште в спокої героя АТО! Ну випив трохи, буває. Ще дякуйте йому що не в кафе десь підірвав! А у озері то таке! Слава Україні!

П
Простак

В районі того полігону ЗАВЖДИ знаходили боєприпаси, які не спрацювали. Може і тепер таке сталося.

.
....

У вас уивсіх лиш Путін виноватий!! Що би небуло!! Розум маете як у барана!!меее...

.
....

У вас у всіх Путін виноватий, що би несталося!!! Розум у вас як у баранів

П
Путін

то Путін виноватий) приказав своїм із фсб прийти в мукачево в табор теракт організувати)

5
555

но та як пак американці нам дадуть оружіє

ТГ
Ту го маеш

Сначало в АТО потом домашних ганяти з гранатов, исе лем начало, з АТО много зброi перекочовало у рукы населення.

?
?

Циганська мафія?

Читайте також