У Мукачеві на перехресті І.Зріні - Ромжі встановлять світлофор

19
10

Також, ще кілька змін у дорожньому русі підтримали на сесії сьогодні депутати Мукачівської міської ради.

За цим рішенням будуть встановлені додаткові знаки та регульовані пішохідні переходи.

Коментарі

ДР
до редакці1

Ромж1, вони певно 1 сам1 не знають, бо я не знаю. Подив1ться панове, що робиться на вулицях, де мун1ципальна пол1ц1я ,хто як може так паркуеться, що зробили б1ля б1бл1отеки, б1ля нашо1 щедро1 м1л1ц11, по Духновича на п1шох1дних перехрестях стоять, зроби зауваження вони ще й хамити бидло буде, взагал1 не про1хати .Де вони вс1 под1лися ,но зато ,що стоять спотикач1-реклами це найважлив1ша проблема у мер11 , бо зан1мають кв.метер м1ста. Все нехватка грошей, поставте га1шник1в 1 за ц1лий день поповнят бюджет на м1сяць ,особливо на Беляева Валенберга.

Й
Йцуке

Ліпше би зробили кільце на перехресті Дзержинського-Лавки-траса,хоть лем такоє ги пила епіцентра,бо з Дзержинського наліво на трасу повернути авать на Лавки проскочити нереально

А
анна

коли великогірноі кінеіь заасфальтують,як іти голосувати,росвигово вже цілое заасфальтували,тут що не люди жиють

ДН
до НАНА

А ти в курсі, що зять Іваницької опять керує земельним відділом, а кілько він сотень гектарів землі собі набрав на Мукачівщині ??? Оце революція була і Балога чомусь мовчить. Треба робити висновки.

1
1111

До "до редакції" Це вулиця - імені Теодора Ромжі.

Н
НАН

Мукачівські дипутати во главі п.бабою Івницькою чомусь неприйняли рішення про виділення приміщення ВГО "Народний антикорупційний нагляд" за адресою пл. Миру17/13 !!! Мабуть у пані Іаницькоі э чого боятись ціэі громадськоі організаціі.Це питання в подальших діях пані Іваницькоі буде розглядатись на чергових зборах ВГО "НАН" в Закарпатській області.

ПК
ПАН КОЦЬКИЙ

На якого чорта він там треба????Здуріли в тій ратуші чи шо????

R
ri0

Вибори треба раз в три місяці проводити...)

ДР
Для редакції

Бачу по проекту рішення, що не лише на тому перехресті, а й на пішохідному переході біля Прогресу (вул. Зріні-Пушкіна). Доповніть, будь-ласка.

ДР
до редакції

"У Мукачеві на перехресті І.Зріні - Ромжі " що таке "Ромжі"???

Читайте також