У Мукачеві на перехресті вулиць Сороча-Підгорянська встановили знак (ФОТО)

11
3

Нагадуємо водіям вантажних автомобілів Закарпаття, що на перехресті вулиць Сороча-Підгорянська, що у Мукачеві, діє заборонний знак ПДР "3.3 Рух вантажних автомобілів заборонено".

Як вже повідомляло Мукачево.net, на вулицях Сороча та Підгорянська (зі сторони Кольчина) було встановлено габаритні обмежувачі, через чисельні скарги місцевих жителів на рух фур. 

Наразі, бетонні споруди вивезли, але про заборону руху вантажних автомобілів тепер нагадує знак.    

Такий знак забороняє рух вантажних автомобілів і составів транспортних засобів з дозволеною максимальною масою понад 3,5 т (якщо на знакові не зазначена маса) або з такою, що перевищує зазначену на знакові, а також тракторів, самохідних машин і механізмів.

Не поширюється дія знака:

- на транспортні засоби, що обслуговують громадян чи належать громадянам, які проживають або працюють у цій зоні, а також на транспортні засоби, що обслуговують підприємства, які розташовані у позначеній зоні. У таких випадках транспортні засоби повинні в’їжджати до позначеної зони і виїжджати з неї на найближчому перехресті до місця призначення;

- на вантажні автомобілі, які мають похилу білу смугу на зовнішній бічній поверхні або перевозять групи людей.

Мукачево.net

Коментарі

В
Вчитель

через пару днів не буде там вже знака))) гарантую)))

ПВ
простий виборець

молодці шо блоки поставили,бо там много дітей у школу ходять по проїзжій частині а тротуара нема.Дорога містами 8 метрів і їдуть на зустріч дві фури із швидкістю 50км уявляете

К
Ксюші

Шановні "пісатєлі"! Бетонні блоки в минулу суботу встановили знову біля моста і біля перехрестя вулиць Сороча-Індустріальна! "Пешіть ещо!"

Читайте також