У Мукачеві на перетині Пушкіна та Зріні запрацював світлофор (ФОТОФАКТ)

10
9

Відсьогодні у Мукачеві запрацював ще один світлофор для водіїв та пішоходів.

Світлофор встановили в рамках впорядкування руху транспорту на вулицях Пушкіна та Ілони Зріні.

За спостереження Mukachevo.net, водії та пішоходи поки не особливо реагують на світлофор періодично порушуючи сигналізовані ним дії: проїжджаючи та проходячи на червоне. 

Коментарі

ЖД
Жильцы дома возле светофора

На пересечении Пушкина и Зрини звуковой сигнал светофора включается в 6:50 утра !!! В это время на улице пусто. А громкость такая, что просто ужас! И в выходные дни тоже самое - про сон можно забыть! Светофор в трех метрах от окна! Его звук нужно включать хотя-бы на час, полтора позже и сделать его тише в половину. А лучше вообще убрать и переставить туда, где нет жилых домов. И вообще, Пушкина - Зрини улица с односторонним движением и особой необходимости в светофоре там нет. Жители нашего дома категорически против того, как этот светофор сейчас работает! Нужно принять меры!

Б
Босс

Це великий прогон,абсолютно не потрiбний там...

1
1111111

Це просто залишились кошти,та не мали куди діти ,той і списали на світофор

T
triniti

Кожний водій та ще й у "годину пік" подякує

3
321

"123" підтримано!

Я
я

а не простіше було зробити підземний перехід?

Р
район

БУДЬ ЛАСКА ВПОРЯДКУЙТЕ світлофор на перехресті вулиць Духновича та Стуса!!!!!!! 15 секунд для пішоходів і 100 секунд для автомобілів це ...

1
123

Питання постає - для чого? Вулиця з одностороннім рухом, світлофор стоїть не на перехресті, а навпроти "Прогресу"? Доцільність даної інсталяції як на мене - під питанням!!! Там де мали бути світлофори - збудували "круги" (Барва,ГІД, Франка-Пісарєва); де мають розвантажувати другорядні вулиці (виїзд з Франка на Миру, виїзд з автостанції на Миру), там блимають жовтим. Може доцільніше б було поставити цей світлофор на перехресті траси Київ - Чоп та Університетьська?!

М
Мира

Пишіть грамотно! Проїжджаючи пишеться із "ждж"!!!

Читайте також