У Мукачеві на Підгорянській встановлять обмежувач руху для вантажівок і фур

2
9

Це унеможливить в’їзд великогабаритоного транспорту на вулиці Підгорянську та Сорочу.

"Висота обмежувача, виготовленого із заліза – 3,7 метра. Насамперед його встановлюють, зважаючи на численні скарги мешканців цього мікрорайону, адже від руху великогабаритних автомобілів дороги весь час руйнувалися", - заявив начальник управління міського господарства Олег Ціник.

"Більше того, були непоодинокі випадки, коли по вулиці Сорочій в будинках виникали тріщини від руху вантажівок. Тому влада, враховуючи пропозиції мешканців, пішла на такий крок", - зазначає посадовець, пише Мукачівська міськрада. 

Коментарі

Б
Барва

Я проти цього обмежувача,тому що з цього нiчого не вийде,вже були обмежувач(пiдгорянський мiст),що довго проiснувало.Просто людям все щось не сподобаеться,то дорога погана була,потiм тротуаrи,тепер фури.Якщо робите обмежувач,то не як захочется,а висота мае бути 3,50 а саме така як указана,бо навiть газон не може пройти пiд обмежувачем,товар як доставлять,вже не говорю про автобуси,т акщо перед Тим коли писать та робити подумайте краще головою.

ВК
володар кілець

пропозиції мешканців Шевченка знову проігноровано. А тріщин по домах - не менше, ніж на Сорочій

1
1

(До Мукачівця!) Браво!!!

М
мукачівець

Влада знову дуріє,і куди фури будуть їхати??? І всі фури гуськом най їдуть по вул.Індустріальній, вулиця уже розбита, уся у ямах, маршрутки не хочуть їхати до лижної фабрики.Спочатку зробіть дорогу по вул.Індустріальній...Пустіть фури коло будинка нашого мера,щоб мало ям йому зробили...

О
Олександр

Раз там написано 3.5 то треба на тій висоті провести високовольтний кабель, кіть до них не доходить.

Ю
юрко

за 25років кілько раз клали .і бетонні плити.што помогло...замилити людям очи.

7
77

Будь ласка і на вулиці Писарєва пакладіть

Р
робот

двасто мийтрів дале , коло підгорянського мосту стоїть уже обмежувач 3,5 , всі на нього забили х... , бо на ньому написано 3,5 а реально там 4,3 м. , фури їздять кілько хочуть і без проблем , той упорядкуйте і не треба буде новий класти , зекономите як мінімум 200 000 гривень ,

П
Пішта

Давно пора, а то скоро небуде де жити, всьо розвалиться.

Читайте також