У Мукачеві на Ужгородській авто збило школяра (ФОТО)

77
14

Випадок стався сьогодні зранку близько 8:25 години неподалік пішохідного переходу до початкової школи Ліцею №5.

На місці працювали правоохоронці та медики швидкої допомоги. За непідтвердженими даними школяр пожалівся на біль у нозі. Його забрали медики.

Більше подробиць наразі не відомо.

Нагадаємо, днями 13-річний хлопець із Закарпаття потрапив під колеса авто на Львівщині.


Слідкуйте за нами у Facebook та Instagram.

Також підписуйтесь на наш Telegram та Youtube.

Дізнайся першим!



Коментарі

Т
Технократ

Пішоходи і біціґлішти у Мукачеві впевнені у власній безсмертності і думають, що автомобіль може миттєво зупинитися. А дарма. Для поліції з таким категоріями роботи непочатий край, адже її функція - вести профілактичну роботу в першу чергу для запобігання подібних ситуацій. Спитайте будь-яких батьків, коли з дітворою востаннє проводили правоохоронці бесіду, пояснювали яким чином переходити дорогу, а особливо пішохідний перехід? Ви будете здивовані - ніколи. Отже ПДР в Україні створені лише для водіїв?

У
Уйко

Воділа-п.....с. Уломити му ноги.

М
Міша

Люди, не пишіть фігню. Малий переходив дорогу нормально на пішохідному переході. Там навіть є камера, де все чітко видно. Просто водій про.....в. І в малого перелом двох кісток зі зміщенням. Гіпс на 2 місяці. Мінімум, як кажуть лікарі.

НМ
на мою думку

Якщо проаналізувати фотографію, то машина порушника знаходиться метрів за 5 від пішоходного переходу, тобто школяр вибіг у невстановленому дорожніми правилами місці!!!

О
Оти

На пішоходному переході збив значить воділа виноватий не дивився на дорогу або дуже велика скорость була

Б
Бачі

«дітваки з капюшонами» так і мають ходити. Ти на дорозі, вельмишановний королю, та одкрий свої очі та позирай куди їдеш і не раз на 30 секунд а весь час і тоді не треба буде бекати, що дітваки не чують твою машину- тобі педаль там зробили спеціально для такого…

І
Інна

Так, там нерегульований перехід, але ж це не траса! Чому б не зменшити швидкість і бути уважнішими біля школи, ще й зранку, коли діти йдуть до школи. Ну а дітей треба вчити, звісно.

ЛП
лежачий поліцай

не знаю, ко там бов правий, но дітваки і школярі натягнуть капушон а вуха заб'ють навушники тіпа пробки, у руках смартфон за моїх дві зарплатні і йде плутаючи снікерсами по тротуаару ...... може він має хворі вуха? нашто так утеплятись.....

БГ
Бидло геть!

Я в шоці скілько бидляка їде на машинах і блимає червоним поворотом? Не понять як воно блимає, чи то поломалось габарит чи як. Заборонити усі машини з червоними поворотами в Україні! Що бику, нема гроші на оранжеві поворотники? Ходи ногами і не гадь серед нормального люду.

1
123

Переселенці вообще не думають пішеходів пропустити вони в наглу проїжають і не пропускають.

М
Мукачево

Там правильно буде встановити лежачі поліцаї

П
Пиривідни

пішихот.

М
Мукачево

Унас поліції много най стануть на пішихот та пириводять

Я
Я

Там авто припарковані на тратуарі, близько до пішохідного переходу, тому пішохідів невидно, поліця зверніть увагу, а дитина йшла в капішоні і недивилася а відразу на тратуарт Батьки вчіть дітей, це не жарти

Читайте також