У Мукачеві на вул.Берегівській взялися за ремонт внутрішньоквартальних проїздів (ФОТО)

13
10

Про це повідомляють в Управлінні міського господарства.

Так, техніка й працівники підрядної організації ще два тижні тому почали роботи по вулиці Берегівська 64,66.

Востаннє проїзди тут ремонтували більше 40 років тому. Підрядники обіцяють провести роботи у визначений час, пише Мукачівська міськрада. 

Коментарі

И
игорь

в начале завершите то что начали например окружна 2

І
Ірина

Петефі 2 коли вже? Одні обіцянки... початок вулиці, а заїзд у двір у такому стані, ніби артилерійські міни влучили.

М
Мукачівець

Коперника нигда гико не ремонтував!

НП
На паску

нико не просив.

К
К.

От ви пишете про вулиці на яких треба міняти/ремонтувати покриття, а на вул. Лебедєва/ Гайдара дорожнього покриття ніколи і не було, як і каналізації. І що? А нічого!!! Абсолютно нічого, одні лиш обіцянки протягом багатьох років.

ЖВ
Жителька Верді

вул.Закарпатську відремонтували, а вул. Верді пролишили, цікаво за якими принципами відбирають внутрішньодворові проїзди для ремонту, бо це вже не двори, а сплошні ями і болото в дощ((((((

Б6
Берегівська 64

Ці фото зроблені більше тижня тому.Все розосрали і лишили!!!!!Понятно що пасха була,а всі нормальні люди крім них ходять на роботу.У дворі багато дітей,не дай Бог щось станеться,хто буде відповідати?

В
вул.Б.Хмельницького

А Ми запрошуємо хоч одного міського начальника бодай хоч раз в неділю проїхати через всю вулицю Б.Хмельницького (бажано після миття машини) - гарантуємо про незабутні спогади та враження від поїздки! Майте совість - хоч щось зробіть , а то вже замучилися самі грейдерувати та підсипати ями - дороги просто нема, напевно як і влади у місті???

М
Мішко

вул. Петефі теж запрошує міських гоподарників на своє подвір’я. Тут не тільки дороги, тут ще й каналізацію міняти треба...

ВІ
вул. І.Франка 152

вул. І.Франка 152 запрошує міських гоподарників на своє подвір’я. Ми потребуємо відновлення підїздних доріг до будинку!!!

Читайте також