У Мукачеві на вулиці Г.Петрова водій збив 65-річного чоловіка (ФОТО)

4
9

Аварія трапилася вчора, близько 20:30 години на вулиці Г.Петрова.

Як розповіли Мukachevo.net правоохоронці, мешканець Мукачівщини, 1983 року народження, рухався вулицею, як раптом на дорогу вийшов чоловік. Людина потрапила під авто.

Мукачівця забрала швидка з попереднім діагнозом черепно-мозкова травма.

Водій ВАЗу був тверезий, авто поміщено на штрафмайданчик. Йдуть слідчі дії.

Мukachevo.net

Коментарі

П
Пострадавший

Вы ,пишите о моём муже. Он ,никогда не перейдет улицу не посмотрев по сторонам, так как сам весь день сидит за рулём. Ему не 65 лет ,а 57 лет. Вы, не очень судите, не зная ситуации, на его месте был бы любой человек, тем более ребенок .Дети катаются на велосипеде и роликах.Есть ограничение в спальном районе.Бог велик, сегодня у меня горе, а завтра может любой с Вас писателей оказаться на месте моего мужа.У нас есть запись камеры где все ясно видно.Не судите не надо.

ЖР
жителька росвигова

там весь час машини ганяють,не має пішоходного переходу, могли вже поставити лежачого поліцейського. люди не можуть перейти дорогу від зупинки автобусної на інший бік. може хоч тепер до нашої влади дійде!!

ДК
до каралева

плюсую..й такоє постоянно..аж хочеся вийти з машини й придати прискорення підсрачником

КП
Каралєва переходу

Чи король переходу.Звичайно по тротуарам ходять доволі швиденько. А вже на переходах мене Клиннить і Я ледве ледве переставляю ноги. А як назло в цей момент мені терміново позвонити по слухавці....бо потяг запізнюється прибути до Мукачевогому.

С
Славік

у Мукачеві немає вулиці Г.Петрова бо наша влада крім перейменовувань більше нінащо нездатна,Журналісти коли пишите статті то знайте шо це тепер вулиця Митрополита Володимира

R
rem

В цій ситуації шофер - явно невинен. Але є і інші шофери, котрі в місті знак обмеження 60 км/год інтерпретують як 60+20 км/год, їдучи містом 80 а деколи і 90 км/год. З такими шоферами теж треба розбиратись.

С
Свідок

П'яний в дупіль дідо в світі не розумівся, надоїло жити та лізе, сволота, а шофеок лем проблем додав

ЛТ
лем так

Шо ся робить лем у центры коло мадярської церкви там тілко пішереходів а їм і так мало міста. Переходять де попало.

П
пішеход

Ті пішоходи вже страх потіряли лізуть на дорогу як урваті ,під ноги треба дивитися житя дороже лиш водіеві проблем найшли

Читайте також