У Мукачеві на вулиці Сороча обмежили рух для вантажних авто (ФОТО, СХЕМА)

46
15

Мова йде про встановлення великих бетонних блоків на перехресті вулиць Сороча-Підгорянська, та часткове обмеження руху при виїзді на вулицю Сорочу зі сторони вулиці Свалявської.

Як вже повідомляло Мукачево.net, рішення про встановлення габаритних обмежувачів на вулицях Сороча та Підгорянська (зі сторони Кольчина) було прийняте на засідані 46 сесії Мукачівської міської ради 6-го скликання від 30 серпня 2013 року. 

Причиною таких обмежень стали багаточисельні скарги жителів вулиць Сороча-Підгорянська на постійний рух вантажних автомобілів, які, не дивлячись на обмеження, все одно їздять, тим самим розбивають дорожнє покриття та пошкоджують фасад будівель вібраціями від проїзду. Ігноруючи правила дорожнього руху, водії фур й не планкували їздити в об'їзд цих вулиць. 

Тому, за ініціативи депутата закарпатської обласної ради Андрія Балоги, вдалося частково вирішити цю проблему через встановлення габаритних обмежувачів на перехресті вулиць Сороча-Підгорянська та вулиці Свалявська.  

Встановили бетонні блоки ще наприкінці минуло тижня. 

Наразі, легкові та інші малогабаритні автомобілі мають можливість проїзду через визначені вулиці. Але, вантажні автомобілі не зможуть проїхати повз перешкоди.

Позитивно відреагував на цю ініціативу й міський голова Мукачева Золтан Ленд'єл. Він впевнений, що якщо водії не можуть зрозуміти обмеження через встановлення відповідних дорожніх знаків, то потрібно застосовувати нетрадиційні міри. Окрім цього, мер попередив працівників мукачівського ДАІ проконтролювати ситуацію на згадуваних дорогах і змусити водіїв фур користуватись об'їздними дорогами.   

Жителі вулиці Сороча зраділи таким обмеженням руху. Один із мешканців запевнив, що це потрібно було зробити ще минулого року, так як за цей період було вже декілька інцидентів пов'язаних з рухом вантажних автомобілів. 

Мукачево.net

Коментарі

В
Водій

Згідний зі всіма коментами! Краще б А. Балога написав листа в ГАІ щоб ті робили свою роботу нарешті, за що ж їм платять!?!?! Поставте камеру і обмеження зверху щоб рвало тенти і не думаю що хтось полізе ламати обмеження по габаритам!)) чи може пора звільнити працівників ГАІ за не виконання своїх обовязків?! В місті жодного інспектора, там де б він мав стояти і наводити порядок - того що будь хто може "порішати" і нічого він не зробить! А на виїзді на Уж на посту стоять 10 інспекторів!!!! Нахрена вони там???? Позорити Україну??? Бо спирають кожну другу машину з іноземними номерами!!!

П
петя

треба всі дороги перекрити бо по них їздять авто, а пішоходам ніде пройти. це повний непрофесіоналізм нашої влади котрий може призвести до жертв, аварій і т. д.

В
Вчитель

скільки раз вже робилося, що б обмежити тут рух фур - і знаки ставили, які тут же знімали, навіть на мості обмежувач поставили, що мав би рвати тенти фурам, який через декілька днів просто розламали і все.

В
Вчитель

це звичайно не вихід. наприклад у мене батько далекобійник, і що, зараз що б потрапити на Індустріальну треба все Мукачево обїзжати??? Ще б в Ракошині таке поставили, там напевне будинки руйнуються від проїзду фур набагато швидше в район дуже багато фур заїзжають - і на стоянку в грузовому парку, і на Кока-колу, ЗакарпатЄвроТранс, та і на ГІД.

С
Сергій

За такий видум треба давати Нобелівську премію і не дай бог, щоб там хтось розбився. А додуматися відремонтувати Окружну (Пряшівську) дорогу Слабо. Недоумки явні.

M
Mulidran

ну то вже нехай і на Шевченка покладуть - тут взагалі шашка годна деінде провалитися гет із-за тих вантажівок

В
вася

НО СЕ ДЕБІЛИ.....нема слів!

Т
Тетяна

Бачу всі дуже "розумні". Злізь зі свого авто й пройдись пішки або на велосипеді по вул. Сорочій й зрозумієш, що таке дорога без тротуара + фура з обох сторін й навіжені автомобілісти бо є й такі. Це звичайно невихід-блоки, але це й немісце для габаритних авто-вул. Сороча.

М
Мукачівець

Я був просто в шоці коли побачив цей "демократичний" та "гуманний" спосіб обмежити рух. Для чого тоді існуюють дорожні знаки, Державтоінспекція? А хто буде відповідати, якщо не дай то Бог хто небуть туди вїде? А як же права юридичних та фізичних осіб власників великогабаритних вантажних автомобілів, які проживають або обслуговують обєкти в заблокованій зоні? згідно ПДР вони мають право проїзду в спальні райони!!!

А
автомобілістХ

Назвіть будь-ласка прізвища тих, хто голосував за цей ідіотизм

І
ігор

Думаю, без ДТП на цих місцях не обійдеться , бетонні брили поставили , а відповідні знаки на обмеження не втановили , вночі їх не видно !!!! Особливо з вул. Свалявської !!!!

1
123

Це ж небезпечно!!!!!!!!!

Й
йони

дурка повна!!!!докi хтось не розiбьетья!!!!(между прочiм учора розтянули,фури проiзжають!!!!!!!)

Г
Глядач

Перекриття дороги здоровенними бетонними конструкціями має бути останнім заходом.... чого в таких містах не стоять ДАЇшники? не рибні то міста, чи "своїх" фурщиків не мош кивати, бо можуть з роботи вигнати,

М
мкчв

Кто-то не прочитает эту новость и потом школота ганяя ночью рас...здуется и будут потом другие новости. Знаем, бо уже заезжали на клумбы на новых круговых движениях. Просто гениальная идея таким образом "обмежыты рух"!! По-европейски и главное безопасно.

Читайте також