У Мукачеві нагородили кращих рятувальників (ФОТО)

26
0

Днями в Мукачівському районному управлінні МНС зібралися представники обласного управління та підпорядкованих підрозділів. Причиною зустрічі стало нагородження працівників, які за результатами роботи у 2010 році досягли високих показників у службовій діяльності та внесли вагомий внесок у справу цивільного захисту населення. Вручав нагороди очільник закарпатських рятувальників Мирослав Щербей.

Відзнакою Держпожбезпеки «За доблесть і звитягу» були нагороджені полковник Федір Немеш   та майор
Руслана Ціцей. Одразу чотири працівники отримали нагрудний знак Держбожбезпеки «За заслуги в забезпеченні протипожежного захисту» ІІ ступеня – два підполковники Богдан Ількович та Борис Петрішка, майор Віктор Альбрехт та старший лейтенант Михайло Худзей. А майор служби цивільного захисту Іван Мошкола був удостоєний нагрудного знаку Держбожбезпеки «За заслуги в забезпеченні протипожежного захисту» І ступеня. Також «Знаком пошани Головного управління МНС України в Закарпатській області» були відзначені полковник Юрій Лебедєв та підполковники Іван Іваниш і Богдан Ількович.

Ще два працівники отримали Почесні грамоти та грамоти МНС України. Це майор Роман Яцків, старший лейтенант Сергій Дюлай, прапорщики Іван Кіраль та Сергій Дрогобецький. Правами Департаменту державної пожежної безпеки грамотою також нагороджено майора Віталія Лийнарта.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також