У Мукачеві Народна рада збирає мітинг проти Пашкуляка

9
34

Як вже повідомлялося, 30 квітня указом Турчинова головою Мукачівської РДА призначено В. Пашкуляка.

Всім відомо, що він є помічником народного депутата України від Партії регіонів - Михайла Ланя. Проти цього призначення виступала фракція Єдиного центру у Мукачівській районній раді та Народна Рада Мукачева, цим призначенням здивовані люстраційні комітети області. 

Тому, як повідомляє Народна рада міста, 5 травня о 9:00 вібудеться мітинг проти призначення Пашкуляка головою Мукачівської РДА.

Коментарі

М
Майданин

Кіть уже дойшло до мітингів то збираймеся проти Балогівського клану з понеділка. У понеділок най районна рада голосує та й ідім.А то кілько мож у Закарпатців кров пити та од юпки до юпки перзиденьскої бігати.

С
СИКЛО

ЧУСТВУЮ КОГОСЬ УЧИСЛЯТЬ !

Д"
До "Район"

Позирайте обисьте ся не ОБОСРАЛИ коли будете за крісло ся хапати!!!

НР
НАРОДНА РАДА МУК РАЙОНА

НАРОДН РАДА МУКАЧІВСЬКОГО РАЙОНУ СКЛИКАЕ ВСІХ З РАЙОНУ НА МІТИНГ ДО БАЛОГОСЬКИХ ХОРОМІВ. БУДЕМЕ ЛЮСТРУВАТИ .

ТК
ти котрий називаесярайон

ти районе позирай шобитя золі у меріі непрятатав бо по запаху тя найдеме обосранцю

ЦС
Центурион Справедливий.

Народе се пириписующийся хочу у вас спитати той хто писав цю статю.ци знаеш што такое тумба юмба.вот прийдете на митинг тот усі і тота народна рада мукачева яка до района немае відношення і тота фракція якоіі вже давно немае і буде вам усім тумба юмба. а як прийде на вас тота Гафа з давиткова ай Моргіта з лучок та буде вам фрас і вашому мітингу.

Р
Район

Пашкуляку,ти не видиш што район тя не хоче. Ти хочеш штоби тя винесли із кабінета уєдно із кріслом, Буть мужиком, іди .....гет.Не позорся.

А
АНДРІЙКО

люди фонтан у росвигові не так ошь дуже і дешевий наша мерія заплатила за фонтан якихісь там 300тис доларів такшо наслаждайтеся тим фонтаном І САМОЕ ГЛАВНОЕ НА ЧУЖІЙ ЗЕМЛІ !! БО ТО ЗЕМЛЯ КУПЛИНА ДРУГИМА ЛЮДЬМИ

О
обєктив

Якщо чесно і по справедливості, то треба усім ко був при власті заборонити так років на десять обіймати посади, тоді може щось поміняється, а нових керівників контролювати кожний крок, а якщо не так, то одні злодії міняють інших і опять у народа чергове розчарування революціями, а там і Яник скоро може появитися в Україні, бо люди стають аполітичними, їх вчергове обдурили. Хоч є ще і третій варіант - люди в чергове зметуть к чорту усіх казнокрадів і нико не буде позирати на їх партійний значок, який вони міняють майже щороку, яскравий приклад цьому ПОРОШЕНКО.

0
000

А у цирку веселіше!!!!

С
СИКЛО

КАЖУ ВАМ,ПІД ПАПЛАНОМ ЛІПШЕ!!!!

Л
Людям

А після мітинга скачеме з моста, бо так Балога каже. Люди будьте розумні, вас використовують для задоволення чиїхісь амбіцій.

Р
Рекламі

Ага, а як навозиться, та зопріє фаєн, та нараз біжить голий там недалеко у фонтан плавати, не можуть пак го з води удурити, мусять го чоколадов манити, бо за пана отця не хоче ти дітвак улізати.

0
000

Одна проблема, цирк уїде, а долбіка нам лишать.

Р
Реклама

Єбітьго і мітинг. Ідім ліпше у Росвигово там цирк приїхав, кажуть у них коронний номер де Балога голий на біцігльох їздить. Я пуйду ліпше то увижу.

Г
Глядачі

А нашо іти на мітин паритися, кіть його мож буде по телевізору уві діти. Хіба піти лиш кіть є бажання оби тя по м- студіо указали з остальними сторубльовими.

С
СИКЛО

СИКАЮ ПОД СЕБЕ ВІД СЛІВ " МІТИНГ" І "ФОТОАПАРАТ", ЙОЙ....................

ЙБ
Йончі Бачі

ПРАВДА ЖИТТЯ 2014-05-01 / 12:17:55 Коли людину щось не влаштовує, в неї є два варіанти: 1.Іти й доказувати свою позицію, діяти(протести,майдани,бунти...громадський спротив)-це люди з активною життєвою позицією, громадяни. 2.Нічого не робити, бездіяти,звинувачуючи усіх інших у своїх бідах, тупо гнити вдома за компом та виливати своє лайно в коментарях на усіх.-це бидлолюди, антигромадяни, життєва позиція яких заключається в тому, що в них нема позиції. Якщо вас, бидлолюдей, не влаштовують голови, чого зо монітором?Відповідь очевидна-ви безвольні,безхребетні,обмежені люди не здатні нінащо, ваш максимум-лайно в коментарях, більше вас не видно ніде!! P.S. зараз час такий,коли активні люди з переконаннями можуть відстояти позицію і добитися мети

Б
БалЕга

Стартувати будеме на мітинг у мене з мої дачі у Синякови, пофриштикаєме, дам пару гривень обисьте не гойкали на мітингу на порожній жилудок і задарь, а пак підеме каждий собі: Я до своїх міліардів, а ви ситі з стівков у жебови до своїх проблем.

К
Кутюр'є

Балога міняв шапки( торгаш), Яник крав- одним словом БАНДА!!!!!

К
Кутюр'є

Так як Балога шапки знає міняти, так більше нико не знає. Може школу моди откривати.

3
321

А куда за грошима іти, шо на мітинг дають?

С
СИКЛО

ЙОЙ МІТИНГУВАТИ ТО НЕ З ПОД ПАПЛАНА ПИСИТИ,ТАМ ГОДНІ І УПОЗНАТИ, МАЙЖЕК НЕ ПІДУ, ОБИ НЯ НЕ ПОФОТКАЛИ, БО ПО ФОТЦІ ТОЧНО НАЙДУТЬ ( я знаву ош бістош найдуть)

М
Мітингарям

А ще ліпше підіть мітингом по селах, там много чого інтересного про себе учуєте і мало копачками по пличах заробите.

М
МІТИНГ

А НА МІТИНГ ПРИЙДІТЬ, НЕВДОВОЛЕНИХ ТРЕБА ЗНАТИ В ЛИЦЕ

Р
Район

А шо має народна рада міста до району???? Ідіть собі мерію люструйте, а в район не лізьте, бо ви про нього нич не знаєте.

З
Згадаймо

А Балога не був у Кабміні Азарова-Януковича міністром МНС? Не прислуговував їм, чи не виконував їх накази не забуваючи при цьому задовольнити власні інтереси? Забули? Так може і його пролюструємо?

М
мукачівець

Згоден з Тузіком.

РД
Районний депутат

Нам потрібен професіонал , і Пашкуляк ним є. Професійні якості Пашкуляка повністю відповідають займаній посаді-голові райдержадміністрації .

ДФ
дивно,але факт

Таке призначення ще раз засвідчує ,що гроші вирішують все. Ось Вам і Майдан,ось Вам і революція. не варто було задля такого призначення боротися. Пашкуляк учора прислуговував регіоналам,а сьогодні буде - масоно-жидам і самозванцям. Дожилисьмо до абсурду.

Я
я

Турчинов указы раздаёт? На должности назначает? А его самого кто назначил?

С
сором

А Березний в шокові від призначення людини без досвіду яка має 2 місяці стажу в комуналі. І жодної підтримки у населення!

В
вун

руками нич не знає робити

Т
Тузік

Може для початку Кравчук хоч будку в своєму житті зробить.

Читайте також