У Мукачеві невдоволені жителі почали відловлювати "оленів", які паркуються з порушеннями (ФОТО)

28
20

Відповідні записки з попередженнями залишають на лобовому склі автомобілів.

Сьогодні, невдоволені жителі міста Мукачева вирішили висловити свою позицію щодо погано припарокваних автомобілів на центральних вулицях. Більшість з таких автомобілів були під номерами інших регіонів.

"Ви втекли від призову до Збройних сил України на Закарпаття та чомусь вирішили, що вам тут все дозволено. Це не так!...В іншому випадку, ми ваші дорогі автомобілі будемо просто спалювати!", - йдеться у записці.

На даний момент йдеться про чоловіків, жінкам словесно доводили, що так паркуватись не можна.

До речі, відповідне попередження діє не лише для приїжджих, а й для місцевих мешканців.


Слідкуйте за нами у Facebook та Instagram.

Також підписуйтесь на наш Telegram та Youtube.

Дізнайся першим!



Коментарі

І
Інді

Страдаєте фігньою, пишіть правду - шо туй мош нарушати лим месним, і вообще всім насрати на правила, просто ви не любите приїжжих бо они на дорогих тачках - завість то нормально - просто треба правду казати а не видоумовувати історії з ПДР

П
Порядок

Бачите порушника - викличте поліцію, хай штраф випишуть. Правила - для всіх. Вдаючись до загроз - самі стаєте порушником.

М
мукачівка

неодноразово помічала хамське ставлення приїжджих до правил (не тільки паркування) Війна нажаль є. ми допомагаємо чим можемо. Але якщо не буде правил, то буде хаос і небезпечно вже буде рухатися по мирному місту нашим діткам. Поважаймо один одного. До біженців: цінуйте те що вам дають, дякуйте і подумайте чи ставилися б ви до нас так якби ми приїхали у ваше місто. Закарпатці добрі і щирі люди.

.
.

Погано запаркуались штраф випишіть тим більше зараз можна перерахувати на допомогу ЗСУ! А не пишіть свої записки і погрози!!! Бо поводите себе ви як дикуни а не ті хто приїхав!

М
Монька

Байрактар много пишеш...,нехай паркуються згідно ПДР і ноу проблем, в ін. випадку хаос люди місцеві не потерплять.

П
Павло

Друзі, щось дуже рано ми почали сратися. Боротьба триває, єднаймося. P.s. хамство потрібно карати, але покарання повинно бути адекватним.

ХМ
Хитрий Микита

Правила дорожнього руху ніхто не відміняв. Знак стоїть не паркуватися то не паркуйся. Автомобілі оленів конфіскувати.

А
Антон

А местным мародерам кватиры сжигать,за то что цены задрали в десятки раз???

C
City

До неважно. Тебе мама їсти кличе.

Н
Неважно

Палити, 2-3 машини запали і тоди будуть знати. Вони приїхали і думають шо якшо вони біженці їм все можна але це не так. Це Мукачево тут свої правила і срати на на голову не треба, приїхали значіть ведіть себе як люди як бог приказав. Хто не розумвє запалити. Вже дойшло до того шо треба срочно пропускати без черги бо вона біженка та іди на*й ти малфа дурна туй свій закон не любиться нах*й от сюда.

Н
Наразі

Попереджати обов'язково и видмичати, а потом гарненько прилипити штрафчик на машинне скло и без проблем.

C
City

Люди добрі ви нормальні? Йде війна, біженці приїзжають з цілої країни, місто переповнене, звичайно що вони будуть ставати всюди, а особливо ті що вперше заїхали, люди які з війною втратили все, то їм якось не до наших парковок і точно не до Закарпаття. А органам правопорядку треба звернути увагу на того хто розкидує такі погрозливі листи, бо в Закарпатті працює законодавство України а не анархія.

Д
Дюрі

Ліпше в ЗСУ дати як палити бо за ними пак треба запит попаленоє жилізо

Б
Байрактар

Стид і ганьба дивитись на цей хаос, ці репліки. Пійдіть у країні ЄС і подивіться що таке паркування. Має працювати система паркування. Як ви можете відкрито погружувати спалити автомобіль чи його конфіскувати? Чому хтось собі це дозволяє такі речі, прикриваючись війною? Як пов'язана війна з паркуванням в мирниму місті Мукачево? Та як ваші популістичні заклики пов'зані з димократичними цінностями за які ми воюєм? Для чого Вас у ЄС? Там нема таких порядків і таких Людей. Щодо паркування і відповідальності за нього , - то це проблема місцової влади та поліції, яка не бачить проблеми, бо є некомпетентною. Потрібно чітко вгерулювати правила паркування, створити паркомісця, зробити службу, яка буде блокувати колеса і евакуйовувати автомоблі, що заважають руху. Не погружувати, а прото евакуйовувати. Тоді ніхто не буде таке собі дозволяти і не потрібно буде погружувати людям спалюванням їх майна чи викраденням. Треба жити по закону. Після війни з росією нас ще чекає війна з гниллю.

Р
РактарБай

А чому "Шановні..."? Нешановні!

У
Україна

Спалювати без "прохання". Мало , що сволота руЦкоглаголющая понаїхала , так ще й веде себе відповідно до того , як вело і веде себе там .....на Сході і Центрі України.

А
А

А самі жителі міста тоже не ліпше ся паркувать кіть по правді

Ю
Ю.П.

Понаїхала мацкалота та понти колотять.

T
Tom

Дуже правильно!!!!

P
Petya

Правильно. А ще ліпше нараз тачки у армію.

Читайте також