У Мукачеві незабаром може з’явитися міні-аквапарк з термальним басейном

7
14

Кошторис проекту оцінюється в межах 17 мільйонів гривень.

«Ми вже два роки знаходимось у стадії проектування та пройшли два етапи щодо отримання міжнародного гранту для впровадження унікального проекту з використанням термальної води у місті Мукачеві. Незабаром ми будемо представляти цей проект. Маємо надію, що він буде реалізований, – зауважив у коментарі Мукачево.net заступник міського голови Михайло Лабош. – Йдеться як про спортивний, так і соціальний проект, і його вартість складає понад 17 мільйонів гривень. Передбачається, що буде експлуатуватися як критий, так і відкритий басейн, де буде як термальна, так і прісна вода для підготовки спортсменів. Також планується, що він буде працювати цілодобово і цілий рік».

Зауважимо, за словами Михайла Лабоша, через проблеми з документацією та дозволами містяни не можуть користуватися басейном на ДЮСШ.

Коментарі

М
Мулід

Дідово вже прихватизовано. Се ще чудо, що мож їздити у Кольчино на карєр, Коропець, Бобовище...поки що)) А пляж робити--нашто, кіть уттідь грошенята не будуть іти. А де куплеся Золі-бачі? Кіть кось увидить та сфотькайте))

QQ
QQrudza QQ QQshkovich

Message для місцевої влади: знайду ті нещасні 1000 грн. і перед виборами зроблю збірник всіх «хороших справ» місцевої влади та виготовлю листівки за свій рахунок. Там покажу що зробили за куплені голоси в місті Мукачево. Побачу кого будуть підтримувати до парламенту і проти нього буду агітувати навіть в кампанську тишину, так як я незаінтересоване лице. Якщо хтось з агітаторів за місцеву владу навідається до мене або до моїх родичів і буде гроші пропонувати за голос, особисто буду дома записувати на камеру і звернуся в ЦВК та в ГПУ! Знайду і однодумців (не з місцевих «опозиціонерів») які поможуть мені. Я не забув як кричали що зібрані гроші на святі вина підуть на соціальні потреби міста, зекономили і на святкуванні дня народження міста ітд… все пригадаю вам!!!!

О
Олександра

Надіемось, що через років так за десять, нашим діткам буде де купатись. В Мукачеві ніде піти, крім аптек, кафе,один божий басейн на ціле Мукачево (і то куча людей), Визниця і та розпродана!!!

9
999

мкчв не знаю сколько Вам лет,но не мы сами в 91-ом проголосовали за капитализм,будь он не ладен.Самостійності закортіло.

G
Graphy

Як на мене, то про таке не в сезон треба думати, а неперед побудувати треба було...в нас тепер нема місця для цього і можливостей, ми тепер потребуємо... Засмучує, що про створення такого парку чи хоча б закритого басейну говориться тільки тепер (

М
мкчв

Хотел бы обратится к ИЗБИРАТЕЛю, неужели Вы верите что кто-то просто так, за красивые глаза сможет дать нам 1.7млн Евро??? и не потребовать ничего взамен ? поверьте, дураков нигде нет, давая такую сумму денег, взамен хочется получить прибыль, а это означает что аквапарк станет коммерческим проектом главная цель которого - зарабатывание денег. Денег которые должны будут платить простые жители Мукачева. может для киевлянина отдыхающего в санатории это и не такие большие деньги, но для некоторых поход в аквапарк может превратиться в событие деньги для которого нужно будет копить несколько месяцев. К сожалению, мест где можно бесплатно отдохнуть становится все меньше (Дедово, Визница... ) и это значит что - WELCOME TO капитализм ! К сожалению зарплаты и социальное обеспечение осталось на украинском уровне, то есть на уровне канализации ! Вы все еще верите в обещания ?

Н
неважно

почом басеїн?*?

Н
неважно

почом басеїн?*?

9
911

Скоро будешь дышать воздухом made in Barva Сorporation :))

И
избиратель

мне было бы интересно увидеть лицо ИЗБИРАТЕЛю когда он получил бы пенсию 800грн, и захотел бы пойти в построенный аквапарк, а там цена за вход гривет этак 80... а судя по темпам реализации данных проектов в Мукачево, раньше пенсии мы туда не попадем. Покажите мне того кто верит что в Украине и в Мукачево жить станет легче и проще ???

Е
ЕЕ

НІХТО НЕ ДАСТЬ ГРАНТИ ЛЮДЯМ, ЯКІ НЕВМІЮТЬ ГАЗДУВАТИ З ТИМ ЩО МАЮТЬ... ПОГАНО ЗНАЄТЕ ВИПИСКИ ПО ГРАНТАМ.

И
ИЗБИРАТЕЛю

Мова йде про отримання міжнародної технічної допомоги (гранту) - читайте уважніше!!! А РОЗУМНІ читачі знають, що це доволі довгий процес, оскільки гроші (тим більше такі - прибл. 1,7 млн.євро) ніхто просто так не дасть... До речі, про це вже багато було інформації в неті протягом 2-х років. Дай Вам, М.M.... Дай нам, всім мукачівцям, Боже, щоб даний проект був реалізований! Успіхів. P.S. Цікаво б побачити на обличчя саме цього "ИЗБИРАТЕЛЯ" коли буде відкриття мініаквапарку :)))

Г
Гм...

Льодовий палац уже "побудували", взялися за аквапарк...

И
избиратель

сначала говорят что нет 12000грн на приготовление документации для запуска ДЮСШ, а тут хотят выкинуть 17млн на проект который может когда то заработает. скоро выборы, наобещать можно много. А давайте еще пообещаем зимой ледовый дворец, а когда потеплеет, лед растает, и он превратится в аквапарк !!! Люблю творчество группы "Ленинград" - "Выборы, выборы, кандидаты -...."

Читайте також