У Мукачеві обговорили перспективи майбутньої децентралізації влади (ФОТО)

12
1

Зміни до Конституції України, які торкаються проблем децентралізації влади та внесені особисто Президентом України Петром Порошенком, пройшли громадські слухання на черговому засіданні Мукачівської громадської ради.

Про зміни до основного закону України доповів перед громадськістю юрист, член громадської ради Мукачева Павло Мельник. 

У своєму зверненні юрист акцентував на скасуванні прямої вертикалі влади та ліквідації посад голови облдержадміністрації, тобто губернатора краю. 

Децентралізація, згідно проекту рішення, повинна проходити з дотриманням демократичних засад та в контексті європейських цінностей. Основна увага повина акцентуватись на місцевому самоврядуванні в регіонах та зменшенні повноважень представника Президента на місцях. 

Члени громадської ради затвердили проект рішення майже одноголосно. 

Мукачево.net

Коментарі

М
Мукачівець

Мукачівську владу (Ратушу ) вже давно потрібно розігнати , тому що вона приймає одні незаконні рішення, займається корупційними справами, а ми простий народ за рахунок податків ще й платимо заробітну плату цим посадовцям за прийняття незаконних злочинних рішень. Давно вже порібно провести люстрацію кожної посадової особи м. Мукачева та району. А на місця виявлених корупціонерів ставити нових незаплямованих фахівців.Лише таким чином ми можемо побудувати нову незалежну справедливу обороноздатну Країну. Слава УКРАЇНІ.

Читайте також