У Мукачеві обговорили стан покрівель багатоповерхівок

9
5

18 липня, у четвер, відбулося чергове засідання Громадської ради при виконавчому комітету Мукачівської міської ради, на якому було обговорено та прийнято рішення по надзвичайно важливому для мешканців міста питанні «Про стан покрівель багатоповерхових будинків міста Мукачево».

Присутні на зустрічі члени Громадської ради, запрошені  мешканці окремих міських багатоповерхівок, журналісти місцевих ЗМІ, а також представники влади, в особі першого заступника міського голови Ернеста Нусера, заступника міського голови, керуючого справами Олександра Галая, відповідальних працівників структурних підрозділів міськвиконкому та організацій, які мають відношення до вищевказаного питання стали не тільки свідками, але й  активними учасниками зазначеного вище засідання громадської ради, інформує Відділ з питань внутрішньої політики Мукачівського міськвиконкому.

З доповіддю про « Про стан  покрівель багатоповерхових будинків міста Мукачево» виступив Юрій Кравчук, голова Мукачівської міської громадської організації «Мукачівський Петанк-клуб», член президії громадської ради при виконавчому комітеті Мукачівської міської ради, ініціатор розгляду даного питання.

Були заслухані виступи Володимира Концевенка, заступника начальника управління міського господарства міськвиконкому та Ігоря Запотічного,  директора управляючої компанії ТОВ «І.Т.В. Сервіс».

Після гострих питань, які пролунали в ході обговорення виступів на адресу і управляння міського господарства, і управляючої компанії ТОВ «І.Т.В. Сервіс», перед присутніми виступив перший заступник міського голови Ернест Нусер,  який  роз’яснив ситуацію у місті зі станом покрівель та іншими питаннями, які виникали в ході засідання і запевнив присутніх, що з боку влади буде зроблено все можливе, щоб підняті питання були  вирішені. Слід відзначити, що аргументи наведені Ернестом Ернестовичем були позитивно і з розумінням сприйняті, як членами громадської ради так і запрошеними.

Після цього голова Громадської ради при виконавчому комітеті Мукачівської міської ради Марія Гомонай  поставила на голосування проект рішення, який з доповненнями був  прийнятий одноголосно. У ньому, зокрема, йдеться:

1. Створити комісію міськвиконкому для інвентаризації стану дахів мукачівських багатоповерхівок для визначення реального стану та загальної вартості робіт.

2. Мукачівському міськвиконкому невідкладно розпочати розробку Програми по капітальному ремонту дахів мукачівських багатоповерхівок.

3. Мукачівській міській раді прийняти дану Програму та звернутися до Закарпатської обласної державної адміністрації, Закарпатської обласної ради та Кабінету Міністрів України за співфінансуванням.

4. Провести інформаційну кампанію по доведенню прав та обов’язків мешканців багатоповерхових будинків щодо утримання покрівельних приміщень своїх будинків

5. Мукачівському міськвиконкомові, сприяти в проведенні капітального ремонту тих будинків, мешканці яких долучаються до фінансування ремонту, а також розробити Положення про дольову участь мешканців багатоповерхових будинків у проведенні капітальних  ремонтів своїх багатоповерхівок.

Коментарі

Е
Еколог

у мене у хижи тоже проблема з кришов , мене тоже включайте в програму , ато якось однобоко получаєся , квартирантам задарь квартири і ремонт криші , а мені фігу з боксом сам строй сам ремонтуй , дискримінація

Й
йван

ітв сервіс Іван водій Балоги, Тиберій, та Віталік, а ще малий Гаваші, всім понятно, що це за контора.

М
Мук

Читайте останній пунк програми. Долучити фінансування мешканцями!!!!!! А потім запитайте себе, за що ви платите кварплату, якщо вас просять плати самим за рпмонт, для чого тоді ітв сервіс????? Якби були кошти у мене, я б зфотографував як робить ітв сервіс ремонт під'іздів. Як в радянскі часи!!!!

П
п

.

П
п

а чому це засідання не зробили виіздним на місця,НА ДАХИ БАГАТОПОВЕРХІВок,тай зустрітися з жителями останіх поверхів

Читайте також